LCHF-toit, uus lähenemine toitumisele 24 Mär

Foto: Suat Eman / FreeDigitalPhotos.netLCHF (Low Carb High Fat) ehk madala kalorisisalduse, kuid suure rasvasisaldusega toit on uus lähenemine toitumises, mille on avastanud Rootsi arst Annika Dahlqvist. Uue lähenemise aluseks on süsivesikutevaba dieet, sest kui inimene ei tarbi süsivesikuid, siis ei tõuse ka veresuhkru tase liiga kõrgele, mis kaotab kehal ära vajaduse insuliiniga veresuhkru kõrget taset vähendada. Kui veresuhkru tase kiiresti langeb, tunneme me end taas näljasena.

Arvamused

P_tu tupsu36
Juustu meeldib mulle väga süüa, täitsa nii sama. Ja liha niisama juurviljadega söön ka heameelega. Täitsa tasub proovida.
S_nna_049 123keits
Mina proovin ära,vaatame mis saab. Raske on muidugi lihtsalt liha süüa ja mitte midagi tavapärast(kartulit)juurde võtta. Just tegin kartuliputru ja hakklihakastet :)
Buddha Kaalul
Olen lugenud, et eriti head tulemust on andnud see suhkruhaigetele, kellest mitmed on oma haigusest lausa lahti saanud. Ehk kaldub üha rohkem sinna, et kui vanasti söödi tavalist toitu, olid paljud inimesed tervemad, kuid nüüd nö. tervislikke ja light tooteid süües on tulemus pigem vastupidine. Ehk tõesti on aeg juurte juurde tagasi pöörduda.
Rebane foxlife
Tean päris mitut inimest, kes Low Carb dieediga super tulemusi saavutanud. Jätkuks vaid endal iseloomu loobuda leivast, oleks kõik võimalik.
Raxu1
Hmm see tundub isegi loogiline.Uskumatu, et me kõik oleme läinud light toodete ohvriks.Kuigi mina pean ütlema, et mulle need eriti ei maitse ja olen pigem üritanud vähem süüa kui neid lahjasid asju söönud.Toit peab siiski olema a nauditav ma arvan.Aga ma ei kujuta elu ilma kartulita ette.Igatahes panen siit üht-teist kõrvataha:)
Arvamuse avaldamiseks pead sisse logima!