Kaaluabi soovitab: telli Terviseleht! (1) 22 Dets

terviseleht vKui Sa ikka veel pole leidnud piisavalt tervislikku kingitust sõbrale või, miks ka mitte, kasvõi iseendale, siis Kaaluabi soovitab: telli aastaks Terviseleht! Loe lähemalt lehe tutvustust.

Tunnuslausega ”Hea olemise nädalaleht” Terviseleht ilmub igal teisipäeval.

Igas nädalalehe numbris on ajakajalist terviseteavet, uudiseid ja kommentaare nii tervishoiu- ja sotsiaalpoliitikast kui ka kasulikke nõuandeid tervise hoidmiseks, haiguste vältimiseks, ennetamiseks ja raviks – nii noortele kui eakatele, nii tõbistele kui tervetele.

Järgmistes Terviselehe numbrites ilmub väga hästi vastu võetud järjejutt, milles oma vaateid elule, tervisele ja pedagoogitööle jagab kauaaegne kehalise kasvatuse õpetaja Ann-Liis Randrüüt-Mühle. Ta tegeles pikka aega lastega, kes määrati kehalise kasvatuse tunnis nn erigruppi, oli kehalise kasvatuse programmide üks koostajatest, lektor, juhatas populaarset võimlemisklubi jne. Nüüd on ta oma elukogemuse ja mõtted tervisest koondanud Terviselehes ilmuvasse järjejuttu.

Oktoobris ilmunud esimene vaheleht lastele – seesama, mille ühel küljel on suur leopardikutsika foto ja teisel lõbusad hiirelapsed sportlikus tegevuses – saab järgmisel aastal kindlasti järje.

Terviselehe tellimiseks helista  telefonil 55 933 898 või e-kirja aadressil terviseleht@terviseleht.ee;  lehte saab tellida ka kodulehe kaudu veebiküljel www.terviseleht.ee .

Aastatellimuse hind on 399 krooni, kodulehelt tellides tuleb aasta hinnaks 374 krooni.

loe ja kommenteeri