Süües terveks 2011 võitjad selgunud 20 Mai

HUVITAV TEADA: Tervislikke tooteid meie toidupoe valikust leida on keeruline. Kuid mitte võimatu. Selleks peab ostlejal vaid piisavalt huvi ja aega olema. Ja tähelepanelikkust, sest erilise tunnusmärgiga tooted aitavad orienteeruda ja kaaluga sõber olla.

Figuurisõbralikud tooted on jälle valitud:

• AS Tallegg Klaabu Lihaviiner
  • Atria Eesti AS Sea välisfilee
  • AS LEIBUR Leiburi Leibö
  • AS Pere Kodujuustu-vaarikatort
  • Saarioinen Eesti OÜ Külm peedisupp
  • VICI Lumekrabiliha „Kamtšatka krabi“
  • Felix Põltsamaa tomatimahl
  • Airan Dietan hapupiimajook, Fazeri täisteraviilud.
Lisaks žüriile valisid esmakordselt oma lemmikud ka Toidumaailma külastajad. Võrdse häälte kogusega jäid esikohta jagama AS Tallegg Chick Snack ja AS Pere Kodujuustu- vaarikatort
Kõik võidutooted jäävad Kaubamaja Toidumaailmas tootevaliku püsisortimenti ja saab edaspidi ära tunda "Süües Terveks 2011 konkursi võitja“ logokleebise järgi.

TAI toitumisspetsialisti Tagli Pitsi juhitud žürii hindas võidutoodete puhul eelkõige  energia-ja rasvasisaldust, soolasisaldust, toidu välimust, maitset, lõhna ning lisaks ka konsistentsi ja pakendit.

"Süües Terveks" konkurssi on korraldatud juba kümme aastat, praegu seisab selle eest hea Figuurisõbrad OÜ. Konkursi eesmärgiks on pöörata tähelepanu sellistele toidukaupadele, mille kaloraaž on väiksem ja mis oma tervislikkuse poolest sobiks igaühe toidulauale nii kehakaalu hoidmiseks kui ka selle langetamiseks.
loe ja kommenteeri