Toitumisnõustaja visiidid võitsid Riina ja Kelly 04 Mai

VÕISTLUS: Kaaluabi ja Delfi Naisteka kaalulangetaja otsingud jõudsid täna lõpule ning nüüdseks on teada, et Eesti vanima naisteportaali rahvarohke võistluse auhind anti välja kahekordselt - tasavägistele võistlejatele, kel nimeks Riina ja Kelly.

Naisteka toimetuse sõnul oli huvi Kaaluabi-projekti vastu oli üle ootuste suur ning kuna enim tõusid finalistide seast esile just Riinale ja Kelly lood, siis otsustasime premeerida mõlemat naist.

Kaaluabi.ee annab Riinale ja Kellyle sümboolselt siinkohal üle meie portaali passi ehk kuus kuud kestva tasuta kasutusõiguse ning visiidid toitumisnõustaja juurde. Koos nõustajaga vaadatakse üle saleneja senine ning toitumisnõustaja jälgib ka siit maalt edasi naiste elustiilimuutust ning on nõu ja jõuga abiks.

Kaaluabi tagab võitjale meie keskkonnas oleva toidupäeviku, kaloreid mõõtva retseptiraamatu ja treeningpäeviku kasutusõiguse. Meie keskkonnas on olemas ka blogi ja foorum, kus senised kaaluabilised uued tulijad alati rõõmuga vastu võtavad.

Palju õnne võitjatele, püsivust ja muidugi ka kerget sulge oma muljete kirjutamisel! Delfi Naistekas ja Kaaluabi tänavad siinkohal ka kõiki osalejaid ja hääletajaid.

Loe ka Riina ja Kelly kirjutatud võistluistöid ehk miks just nemad peaksid kaalulangetusprojektis osalema

loe ja kommenteeri