Jojo-dieeditamine – kuidas nõiaringist pääseda? 16 Mär

Kord rõkkad rõõmust kaalul väiksemaid numbreid nähes, järgmisel korral aga veereb üle põse suur pisar, sest numbrid on suuremad kui kunagi varem? Aitab pendeldamisest, siit mõned lihtsad nipid.

· Liigu rohkem

Muuda argipäev liikuvamaks, lisades igapäevastesse tegevustesse rohkem liikumist. Alusta jõutreeningutega, sest suurenenud lihasmass suurendab keha rasvapõletust ka neil päevadel, kui sa ei treeni. Lisaks märkad peagi, et kehalt kaob rasv, mitte lihased, ning tulemuseks on ilusam figuur.

· Proovi vältida tunnete ajel söömist

Ole tähelepanelik ja jälgi, miks sa sööd. Kas oled tõesti näljane või proovid sellega hoopis oma negatiivseid tundeid summutada, näiteks stressi, üksindust või igavust?

· Söö kõike... aga mõõdukalt

Menüü olgu mitmekesine ja tervislik; väldi liigseid reegleid, lubades endale vahel ka „keelatut“.

· Kasuta väiksemat taldrikut

Nii muutuvad ka portsjonid automaatselt väiksemaks. Aeglustades söömist, naudid iga suutäit. Nii märkad ka kiiremini täiskõhutunde saabumist.

· Joo vett

Muuda karastusjookide, veini, mahla ja teiste kaloririkaste jookide tarbimine minimaalseks ning kustuta janu hoopis veega.

· Kiida ja premeeri end

Lihtne viis motivatsiooni hoidmiseks on väikesed vahe-eesmärgid, mille saavutamist tuleks tähistada. Premeeri end näiteks uue treeningsärgiga, mine massaaži või söö hea sõbraga koos õhtust.

Allikas: http://iform.se

loe ja kommenteeri