Lihtsad soovitused kaalulanguseks

KAAL: Otsus, et homsest hakkan kaalu langetama tuleb tavaliselt lihtsalt. Selle järgimine nõuab aga rohkem pingutust. Siit Sulle mõned lihtsad nipid, kuidas ülekilodest kergemalt vabaneda.

loe edasi

Kolm müüti ülekaalu kohta

KAAL: Ameerika Ühendriikides nimetatakse rasvumist epideemiaks. Sellise suure probleemi puhul ei tule puudust ka müütidest.

loe edasi

Miks alkohol kaalujälgimist takistab

KAAL: Õllekõht pole lihtsalt sõnakõlks. Liigne alkoholi tarbimine toob ülekilod. Kes soovib oma vöökohta trimmis hoida, see loobugu liigsest alkoholist.

loe edasi

Kümme kõige hullemat kaalueksimust

KAAL: Järgnevalt toome ära kümme eksisammu, mis takistavad saavutamast püsivat kaalulangust.

loe edasi

Väiksed igapäevategevused aitavad kaalu langetada

KAAL: Üha rohkem on populaarsust kogumas samm-sammult kulgevad kaalulangetamise meetodid. Isegi väikesed muudatused võivad ajapikku kumuleeruda ning toitumist mõjutada. Alati on parem midagi teha, kui lihtsalt käed rüpes istuda. 10 minutit trenažööril või üks puuvili päevas saavad lõpuks määravaks.

 

loe edasi

Kaalulangus pikendab ülekaaluliste eluiga

KAAL: Ülekaalulised, kes langetavad oma kehakaalu pikendavad oma eluiga ning vähendavad tavalistesse südame-veresoonkonna haigustesse haigestumise riski. Uuringud on näidanud, et ühe kaotatud ülekiloga saad juurde ühe eluaasta.

loe edasi

Loobu dieetidest ning seljata ülekilod lihtsate nippidega

KAAL: Kaalulangetamiseks ei pea järgima karme dieete, lihtsate nippidega on võimalik liigsetest kilodest kergelt lahti saada. Järgides neid 14 nippi võib kehakaal väheneda kuni 2 kilo kuus.

loe edasi

Viis eduka kaalulangetaja tundemärki

KAAL:Kaalulangetajad eelistavad tagasiside saamiseks eelkõige kaaluga nõu pidada. Mõned kasutavad alternatiivina riiete abi. Nähtavaid muutusi võib nõnda küll jälgida, kuid kindlasti ei selgu kogu tõde. Jo-jo dieediga kimpus olnud teavad, et number kaalul võib kõikuda. Samas leidub märke, mis pole niivõrd märgatavad, küll aga püsivad.

loe edasi

Nipid, mis muudavad kaalulangetamise lihtsamaks

KAAL: Suisa 68 protsenti naistest arvab, et eduka kaalulanguse tagamiseks on eelkõige vaja vaimujõudu. Loomulikult mängib see rolli ahvatlustest hoidumisel ning tervislikult toitumisel, kuid võib-olla on kasulikum seda üldse mitte rakendada. Mida rohkem vaimujõule loodad, seda kiiremini see väheneb. Järgnevad seitse nippi on siinkohal abiks.

loe edasi

Neid asju ära kaalu langetamiseks tee

KAAL: Ideaalset kaalulangetamise valemit, mis kehtiks kõigi inimeste jaoks, pole olemas. Samas eksisteerib mitmeid negatiivseid suuniseid, s.o soovitusi, mida ei tohiks mingil juhul järgida. Järgnevalt väike loetelu nendest.

loe edasi