Kaks ühes – trenn ja õppimine 17 Veeb

TrepikõndÕhtul töölt koju jõudes tunned, kuidas tahaks veel nii palju teha lisaks igapäevastele majapidamiskohustustele, et kuidagi ei jõua kõige selle hulka lülitada veel treeningut ning lugemist. Tuleb tuttav ette? Üks mis kindel – Sa ei ole ainuke, kes seda tunneb. Sinu lohutuseks on lihtne üht teisega ühildada.

On olemas palju erinevaid lehekülgi, kust saad oma iPodi või mp3-mängijasse laadida soovitud keeleõppeprogrammi http://freelanguage.org/, kuulata näiteks eestikeelseid http://rahvaraamat.delfi.ee/raamatud/3/955/audioraamatud või võõrkeelseid audioraamatuid http://www.simplylisten.com/. Või miks mitte kuulata jalutuskäigu ajal Ööülikooli loenguid http://www.ylikool.ee/et/13.

Nii on kergem end ka külmema ilmaga välja jalutama saada. Lisaks liikumisest saadavale positiivsele energiale lisanduvad uued teadmised ning oled tabanud kaks kärbest ühe hoobiga.

Või miks mitte alustada jalutuskäike energilise marsimuusikaga http://free.napster.com/search/results.html?query=march&type=artist, mis jala iseenesest astuma ning vere kiiremini käima paneb.

loe ja kommenteeri