Kauni tagumiku saladused! 28 Sep

Foto: m_bartosch / FreeDigitalPhotos.net

Foto: m_bartosch / FreeDigitalPhotos.net

Kes naistest poleks omale soovinud kaunist istmikku? Nüüd tuleb appi treeninguekspert David Kirsch, Heidi Klumi isiklik treener ning just ilmunud raamatu ”The butt book” autor. Ta on nimelt oma elu eesmärgiks seadnud aidata naistel saada täiuslikku tagumikku. Vaja on vaid minna jõusaali ning paar korda nädalas neile suurtele lihastele koormust anda, nagu seda teevad kuulsused.

Vabandus, et „pole aega saanud“ ei ole tegelikult usutav, sest igaühel peaks leiduma 10 minutit päevast higiseks treeninguks ning tervislikuks toitumiseks. Regulaarne lühiajaline treening on parem kui harv intensiivne ning pikaajaline treening.

Lisaks treeningule ei tasu unustada ka toitumist, sest söödaval toidul on sinu tagumiku tervislikule olukorrale oma mõju. Madala kalorisisaldusega dieet aitab küll kaalu langetada, kuid kuna keha kulutab ka lihaskudet, võib tagumik muutuda lamedaks, sest suur osa sellest koosneb just lihastest.

Kauni istmiku jaoks vajad tasakaalus toitumist, kus on valku, aeglaseid süsivesikuid ning kasulikke rasvhappeid nagu Omega-3, pähkleid ja oliivõli. Need aitavad säilitada lihaseid, kulutades samal ajal üleliigset rasva ehk tagumik tuleb ümmargune ning kõrge. Vähenda ka soola, suhkru ning alkoholi tarbimist, sest need suurendavad tselluliidi hulka.

Suure tagumiku põhjuseks on sageli keha suur rasvasisaldus, vähene treening ning vale toitumine. Samal ajal kui pikad jalutuskäigud ebatasasel pinnasel ning aeroobika on head moodused kauni tagumiku ning jalgade saavutamiseks. Kui lisad siia juurde igapäevaselt väljaasted ning kükid, on treenitud tagumikulihased garanteeritud.

Soovitus:
Ära treeni vaid alakeha. Kui treenid ka käsi ja õlgu, on sinu keha proportsioonis. Kui suurendad oma ülakeha lihaseid, suureneb ka kogu keha rasvapõletus, mis aitab ka tagumikult ja jalgadelt rasva kulutada.

Allikas: aftonbladet.se

loe ja kommenteeri