Kuidas ikkagi treeninguks aega leida? 24 Sep

LÜHIDALT: Kas sul on raske treeninguks aega leida? Lapsed on vaja lasteaeda viia ja sealt tuua, toit valmistada, pesu pesta. Tuleb tuttav ette? Anname sulle 8 soovitust, kuidas treeninguks aega leida.

  1. Määra kindlaks, millised õhtud ja millal on "minu aeg", mil saad treenida. See aitab ülejaaänud perekonna plaanid paika panna selleks ajaks. Alusta 1-2 tunnist nädalas.
  2. Kui võimalik, jaluta tööle ja tagasi. Proovi jalutada iga päev nii palju kui võimalik ning viibida värskes õhus vähemalt 30 minutit.
  3. Osta koju mõned treeningvideod, nt. jooga, pilates, jõutreening, poks, ning treeni pärast laste magama minemist. Muuda harjumuseks pikk jalutuskäik sõbranna, naabri või kaaslasega vähemalt kahel õhtul nädalas. Ära tunne end süüdi selles, kui paned lapsed filmi vaatama selleks ajaks kui ise treenid.
  4. Kord nädalas õpi midagi uut, näiteks tantsu, mägironimist, ujumist või midagi muud
  5. Kui päeva jooksul ei ole jõudnud end liigutada, tee kodus mõned harjutused, isegi kui kulutad selleks vaid 10-20 minutit. Kasuta enda keharaskust kõhulihaseharjutuste, kükkide, hüpete, väljaastete ning kätekõverduste jaoks. Kasuta oma fantaasiat.
  6. Osta koju mõned lihtsad treeningvahendid ning tee oma isiklik ringtreening näiteks tasakaalupalli, hantlite ning hüppenööriga.
  7. Ärka tund harjumuspärasest varem ning mine välja jalutama või jooksma või tee kodus joogat.

Allikas: aftonbladet.se

loe ja kommenteeri