Laiskusest vabaks ja trenni! 05 Dets

Pärast on nii mõnus olla! Trennile eelnevalt ei ahvatle aga miski end liigutama. Kaugel sellest. Eriti kui väljas on lumetorn, külm ja pime. Seepärast läheb vaja nippe, mis paneksid sind talvel telekapuldile treeningut eelistama.

Pese hambaid

Tundub banaalne, kuid hammaste pesemine ajab ka kõige laisema inimese trenni. Seepärast võta hambahari välja ENNE, kui otsustad, kus või kuidas treenid. Katseta ning saadki endale salarelva.

Pane selge mugavad dressid

Külm ja pimedus tekitavad ebameeldivusi? Pane selge pehmed fliispüksid, tuulejakk ning paksud sokid, vali kõrvaklappidesse oma lemmikmuusika või mõni juturaamat ning vastumeelne tegevus muutub hoopis mõnusamaks.

Kasuta ära oma sõpru

See pole nii teaduslik, kuid korduvalt igapäevaelus tõestatud - leppige kokku aeg ning koht. Seejärel on juba tunduvalt raskem treening ära jätta ning ka tahtmine treenida on suurem.

Kergem ongi kergem

Leia endale treening, millest soovid kõige vähem kõrvale hiilida, ning otsusta selle kasuks. Kõige olulisem on, et sa üleüldse midagi teeksid, mis see on seda tõenäolisem, mida väiksem on vastumeelsus konkreetse tegevuse vastu.

Viimane nipp lootusetuse korral

Kui miski ei aita, siis siin on sinu viimane võimalus, mis võib tunduda esmapilgul veider: uuri oma sõprade treeningpäevikuid. Kindlasti on mõni sõber, kellega end võrdled, sinust aasta lõikes tublim olnud, kuid konkurents üksnes innustab.

Allikas: http://www.jogg.se

loe ja kommenteeri