Kuidas leida õige suhtumine? 05 Jul

Erinevate personaalsete edulugude võrdlemisel tuleb ilmsiks, et neid kõiki ühendab üks ülioluline element – soov olla edukas. Edu saavutamine nõuab aga pingutust.

Otsi endas positiivset

Vaata peeglisse, leidmaks oma välimuse kõige ilusam joon. Kui selleks on silmad, siis meenuta neid iga kord, kui keegi teeb inetu märkuse sinu jalgade, vistrike või kehakumeruste kohta.

Austa ennast

Kes ennast ei austa, sellel on väga raske teisi end austama panna. Muude asjadega tegelemiseks on oluline ennast esikohale asetada.

Püüdle iga päev paremuse poole

Võta oma päevaplaani tegevus, mis arendab sind füüsiliselt, intellektuaalselt, emotsionaalselt või spirituaalselt. Juba üks muudatus võib ellusuhtumisega imesid teha.

Meeldi iseendale

Saa sõbraks oma näo ja kehaosadega. Sa võid kaalust alla võtta, sa võid kõike muuta või varjata, kuid sa oled sunnitud iseenda eripäradega terve elu elama. Aktsepteeri ennast, tegemaks muudatusi nendes piirkondades, mis sulle vähem imponeerivad.

Väiksed asjad moodustavad suure

Näiliselt tühisedki asjad võivad korduva sooritamise käigus muuta sinu tuju paremaks. Seega lisa vanni mulle, jätka juurviljade söömist ning tulemused ei lase ennast kaua oodata.

Naudi elu

Öeldakse, et mõtetest sünnivad teod. Teise ütluse järgi võib inimest tema näo järgi lugeda. Kindel on aga see, et mida rohkem ilu sa oma ellu lisad, seda kodusem tunne tekib.

Peegel ei valeta

Erinevalt õelatest tuttavatest. Sõbrad võivad kas puhtast lahkusest või hirmust negatiivseid kommentaare vältida, kuid kui sul on spinat hamba vahel, siis peegel seda varjata ei suuda.

Mine, tee, ole

Kui soengu tegemist takistab tüütu juuksekeerd, siis lihtsalt määri oma juuksed geeliga kokku. Kui ninale ilmub vistrik, millest sa kuidagi lahti ei saa, siis kasuta vistriku varjamiseks kosmeetikakotti. Kui oled üleöö kolm kilo juurde võtnud, siis väldi liibuvaid riideid.

Ole osav vaatleja

Kui sa silmad inimest, kellest õhkub enesekindlust ja ilu, siis kirjuta üles, mis aitas sellel inimesel nõnda silma paista. Kas tema kõnnak? Juuksed? Kuigi konkreetse põhjuse leidmine võib olla keerukas, on sellistel puhkudel tavaliselt üks-kaks asja, mis inimese eriliseks teevad.

Julgusta ennast

Iga inimese sees asub iseenda parim sõber. Kui sa arvad, et ei suuda kodust sellise välimusega lahkuda, siis palu oma sisemisel sõbral end julgustada.

Väärtusta ennast

Oma hoiaku muutmiseks pead oma keha ja nägu hindama sellisena, nagu nad on. Sul võib olla raskusi oma peegelpildi armastamisega, kuid kohe kindlasti ei tohiks sa seda vihata. Sa pead väärtustama seda, mida elu on sulle andnud. Tänapäeva ühiskonnas, kus standardeid seavad supermodellid, on seda loomulikult kergem öelda kui teha.

FOTOL: 83-aastane Bette Calman on leidnud oma õnne valemi - jooga, juba enam kui 40 aastat

Allikas: womenfitness.net

loe ja kommenteeri