Ananass rosé pipraga 02 Aug

grillananassKüllap on kõigil selleks aastaks grill-lihast ja vorstikestest kõrini. Grillige vahelduseks ananassi – tulemuseks on hõrk magustoit.

Pool ananassi

2 spl mett

1 tl riivitud ingverit

2 spl sidrunimahla ja 2 spl riivitud koort

1 spl rosé pipart

4 portsjonit vaniljejäätist

100g=260 kcal

Ananass puhastada koorest ja südamikust ja lõigata 8 keskmiselt paksu viilu. Mesi segada riivutud ingverijuure ja sidrunimahlaga. Saadud segu määrida ananassiviiludele. Grillil küpsetada 3-4 minutit kummastki küljest. Ananassirõngad jaotada taldrikutele, puistata üle sidrunikoore ja rose pipraga, kõrvale serveerida jäätist.

loe ja kommenteeri