Kana-nagitsad 10 Mär

Need hõrgud kanalihanagitsad sarnanevad ühes kiirtoiduketis pakutavate saepurukäkkidega ainult nime poolest, kõik muu on täpselt vastupidine. Proovige järele!

 

     * 4 nahata, kondita kana rinnafileed
     * 2 muna, vahustatud
     * 15 ml vett
     * 1 g hakitud värsket peterselli
     * 0,7 g kuivatatud tüümiani
     * 1 g purustatud tšilli-helbeid
     * 60 g riivsaia
     * 60 g nisuidusid
     * 1 g kuivatatud basiilikut
     * 2 g jahvatatud musta pipart
     * 15 ml taimeõli



    1. Kuumuta ahi 220 ° C. Piserda küpsetuspaberiga vooderdatud pannile veidi õli.
    2. Lõigu fileetükid suupiste suurusteks kuubikuteks.
    3. Klopi kausis munad veega segamini  ja lisa kana.
    4. Sega petersell, tüümian, punane pipar, riivsai , nisuidud, basiilik ja jahvatatud pipar. Sega sisse ka õli. Vala maitsestamise segu suletavasse kilekotti ja keeruta kanatükke segus, kuni nad üleni kaetud on.
    5. Laota kanatükid  küpsetusplaadile ja küpseta  220 ° Cjuures 10 minutit, keera tükid teistpidi ja küpseta veel 5 minutit.

loe ja kommenteeri