Lõhe Dijoni sinepiga (1) 24 Veeb

Head Vabariigi aastapäeva! Teeme pidupäeva puhul ühe piduliku lõhe!


 * 55 g võid, sulatatud
     * 45 ml Dijoni sinepit
     * 20 ml mett
     * 25 g kuiva saiapuru
     * 25 g peeneks hakitud pähkleid
     * 5 g hakitud värsket peterselli
     * 448 g lõhet
     * soola ja pipart maitse järgi
     * 1 sidrun kaunistuseks

100g= 202 kcal



    1. Kuumutage ahi 200 ° C.
    2. Väikeses  kausis segage  kokku või, sinep ja mesi. Teises kausis  segage  saiapuru, pähklid ja petersell.
    3. Määrige iga  lõhefilee kergelt mee-sinepi seguga ja keerutage seejärel riivsaia segus.
    4. Küpsetage  lõhe 12-15 minutit eelsoojendatud ahjus pannil. Maitsestage soola ja pipraga  ning kaunistage viilu sidruniga.

loe ja kommenteeri