Originaal on parem kui koopiad 09 Jun

Allikas: Internet

Allikas: Internet

Varem oli kõik parem, näiteks kui ostsid limonaadi, oli see lihtsalt limonaad, mitte ei olnud sinna lisatud mingeid vitamiine, et asi tunduks kasulikum või parem, kirjutab www.mjolkframjandet.se.

Pudelis olev mineraalvesi oli vesi, mitte vedelik, millele on lisatud puuviljasuhkrut või vitamiine või muid asju, mida me tegelikult ei vaja. Koore puhul võisid kindel olla, et tegemist on lihtsalt koorega ning teadsid, kuidas see toiduvalmistamisel toimib, mitte mingid taimerasvased variandid. Lihtsamalt öeldes – koorel ning tootel, mis baseerub taimsel rasval ning ainult meenutab koort, on väga suur vahe, kuigi paljud seda ei tea või ei ole märganud.

Enamik meist soovib ju süüa naturaalseid, puhtaid toitaineid, mis võiksid olla toodetud ka meie elukoha lähedal. Samal ajal sööme meeleldi ka tehisaineid lootuses, et neil on täpselt selline positiivne mõju tervisele, nagu reklaamis lubati.

Paljud valavad lattesse igapäevaselt sojajooki – jooki, mis on valmistatud teiselt poolt maailma tulevast sojast ning mis on täiesti tehistoode võrreldes tavalise piimaga, mida lehmad toodavad naturaalsel teel. Sojajookidesse lisatakse vitamiine ja mineraale, et toode sarnaneks piimale nii palju kui võimalik ning samal ajal väidetakse, et tegemist on loodusliku tootega, mis ei saa ju kuidagi tõsi olla. Loomulikult on see alternatiiv inimestele, kes allergia tõttu ei talu piimatooteid.

Kõige parem on kasutada häid ja looduslikke toiduaineid, mida loodus on meile andnud ning mille baasil on sadu inimpõlvi üles kasvanud. Kasutage parem originaali kui tehislikke koopiaid.

loe ja kommenteeri