Pikantsed ribid 07 Jul

pikantsed ribidRibid jõhvikate ja apelsinidega – hmm, on selles midagi kahtlast?

8 ribitükikest

1 spl ketšupit

2 spl toiduõli

2 spl kuivatatud maitserohelist

0,5 spl jõhvikamahla

1 tl tärklist

1 tl suhkrut

1 apelsin

Musta pipart, soola

100g= 148 kcal

Praadige pannil ribid kergelt läbi. Seejärel segage ketšup, sool, pipar ja maitseroheline ribidega segi, pange ahjuvormi ja küosetage praeahjus 170°C juures 15-20 minutit. Jõhvikakastme jaoks kasutage sama pann, millel enne praadisite ribisid. Valage pannile õli, jõhvikamahl, lisage suhkur, apelsiniviilud ja keetke 5-7 minutit, Valage sisse veega segatud tärklis ja laske keema tõusta. Valmis kaste kurnake läbi sõela. Serveerimisel valage kaste ribidele, serveerida võib näiteks riisiga.

loe ja kommenteeri