Pühadejärgne kanasalat (1) 30 Dets

kanasalatVana tõde, et pärast pühi süüakse salateid ja pajaroogi, mis on kokku segatud järelejäänud kraamist.

* 560 g tükeldatud keedetud/küpsetatud  kanaliha
* 235 ml majoneesi
* 2 g jahvatatud paprikat
* 180 g kuivatatud jõhvikaid
* 120 g hakitud sellerit
* 2 rohelist sibulat, tükeldatud
* 75 g hakitud rohelist paprikat
* 110 g hakitud pekanipähklid
* 4 g maitsestamiseks soola
* jahvatatud musta pipart maitse järgi

100 g= 234 kcal

Segada kokku majonees ja  paprika, maitsestada  soolaga. Sega kuivatatud jõhvikad, seller, paprika, sibul ja pähklid. Lisa tükeldatud kanaliha ja sega hästi. Maitsesta musta pipraga  maitse järgi, majoneesi võib igaüks lisada niipalju kui hea tundub.  Hoia jahedas  1 tund.

loe ja kommenteeri