Söö end suviselt seksikaks 03 Jul

Söömine on surmapatt? Ole nüüd, naudi toitu puhta südametunnistusega. Järgnevad toidud mõjuvad hästi nii sinu välimusele kui ka voodielule.

Salendava toimega arbuus

Ahvatlevalt maitsev ning madala kalorisisaldusega puuvilja punane viljaliha sisaldab lükopeeni, looduslikku värviainet, mida meie veri vajab. Arbuus mõjub positiivselt ka ainevahetusele, seepärast kiirusta kööki arbuusi järele.

Kuum-kuum tšillikaun

Seda, et tšillikaun on teravamaitseline, teame me kõik, kuid tõik, et kaun annab vürtsi ka voodielule, on ainult plussiks. Tšillikauna teravus tuleneb kapsaitsiinist, mis on juba ammu kasutusel nii naiste kui meeste armuelu sütitamisel. Kui sa koheselt pärast sööki armusööstu ei tunne, piisab ka lihtsalt terava toidu nautimisest, sest kapsaitsiin tugevdab veresooni, aitab ennetada insulti ning tapab vähirakke.

Suvikõrvits hoiab vormis

Kas igal laupäeval grillid üksnes liha? Igav! Aeg on tekitada endale uued harjumused ning loobuda korrakski lihast. Köögivilja grillides teed heateo nii oma kehale kui ka keskkonnale - vähem kaloreid võrdub vähem valku. Lõika suvikõrvits viiludeks, lisa oliiviõli ja soola ning riivi peale parmesani juustu. Saad maitsva, lihtsa ning hea alternatiivi lihale. Kauba peale saad kaaliumi, C-vitamiini ja foolhapet. Mõnus!

Maasikad muudavad sind nooreks

Praegu on maasikate tippaeg. Valmivad punased, magusad, maitsvad marjad, mida lihtsalt peab kogu aeg sööma. Maasikad sisaldavad palju kasulikke aineid, mis aitavad vedelikku väljutada, tugevdavad immuunsussüsteemi, hoiavad naha trimmis ning kaitsevad seda UV-kiirguse eest, takistades nõnda naha vananemist. Milline maitsev viis aja peatamiseks!

Petersell - ilusaks nii seest kui väljast

Võib öelda, et petersell on C-vitamiin taimses vormis. Peterselli on hea lõigata enamike toitude peale. See sisaldab palju kasulikke mineraalaineid - raud, kaltsium, kaalium, fosfor ja tsink -, mis aitavad hoida naha terve ja ilusa, kõhu lameda ning siseorganid heas vormis. Petersell muudab su ilusaks nii seest kui väljast.

Taimne rasv teravdab meeli

Paranda oma ajutööd ning tugevda mälu süües tervislikke rasvhappeid. Punasest kalast pärit rasv, taimsed õlid ning pähklid aitavad ajul korralikult töötada, et saaksid maksimaalselt suve nautida. Seega pähklid kotiga igale poole kaasa!

Allikas: http://aftonbladet.se

loe ja kommenteeri