Tervisliku elu 5 nippi 17 Okt

Lubasid hakata tervislikke eluviise järgima? Siit sulle 5 lihtsat nippi, mis aitavad sinu kavatsuste õnnestumisele kaasa.

1. Ära sea endale liiga kõrgeid ega ebareaalseid eesmärke. Pigem liigu eesmärgini endale vahe-eesmärke seades, et jõuaksid uute harjumuste ja elustiiliga harjuda.

2. Leia need tegevused, mis sulle meeldivad. Leia üles unustatud lemmiktegevused või proovi midagi sootuks uut. Pane end kirja näiteks tantsukursustele, mine joogasse, harrasta mägironimist või ühine mõne teise huvitava treeninggrupiga. Igaühele leidub sobiv treeningmeetod.

3. Ole iga päev aktiivne. Igapäevane liikumine on kuldaväärt ning neid võimalusi tuleks maksimaalselt kasutada: rattasõit, jalutuskäik, tööl liikumine, väikesed venituspausid, treppide eelistamine, hüppenööriga hüppamine, batuudil koos lastega hüppamine.

4. Premeeri end iga vaheetapi läbimise eest, kuid mitte maiustustega. Tee hoopis midagi, mida tõeliselt armastad ning soovid teha.

5. Hoolitse enda eest, keegi teine seda ei tee. Ole hell oma keha vastu ning paku talle head toitu ning regulaarset treeningut. Pea meeles, et tulemuste nägemiseks tuleb hoolega vaeva näha.

Allikas: http://aftonbladet. se

loe ja kommenteeri