Vabane tselluliidist sulle sobival moel 07 Jul

Ei ole mingeid imekuure tselluliidist vabanemiseks, kuid on piisavalt erinevaid võimalusi seda vähendada. Alljärgnevalt mõned nõuanded.

Treeni

Nii vastupidavus- kui ka jõutreening aitavad kaasa probleemsete piirkondade verevastust parandavalt. See omakorda vähendab rasva, suurendab lihaseid ning annab tulemuseks tervema naha. Eriti hea on jalgade ja istmikulihaste treening.

Rohkem veel

Tõesti, tavaline vesi aitab sul muutuda nii siledamaks kui ka saledamaks. Õige vedelikutasakaal on eriti oluline just suvekuumuses, kuid lisaks puhastab vesi organismi ning vähjendab jääkainete ladestumist. Piisava niiskusesisaldusega ning tervem keha on automaatselt ka kaunima nahaga.

Vähem suhkrut ja soola

Toidu osas on maailmas palju erinevaid soovitusi. Kes eelistab ökotooteid, kes väldib midagi, kuid tähtis on, et keha saaks kõik vajalikud ained kätte, eriti just aedvilju- ja puuvilju ning kasutada toidus soola ja suhkrut mõõdukalt. Ka kohvi, magusate gaasiliste jookide, suhkru ja valmistoiduga peaks pigem piiri pidama. Tarbides liigselt soola, mõjutab see halvast ka keha vedelikutasakaalu.

Lisaks treeningule on soovitav kasutada probleemsetes piirkondades ka massaaži ja kuivharjamist, sest need suurendavad verevarustust, mis vähendab ebatasasusi. Head teeb ka saun ja vihtlemine, kui tervise osas ei ole sellele vastunäidustusi.

Allikas: kk.no

loe ja kommenteeri