Võida pooleks aastaks isiklik nõustaja! 21 Apr

VÕISTULUS: Kui pikk ja külm talv on ka sinu figuurile liiga teinud või vajavad puusadele kogunenud titekilod maharaputamist, siis oled just sina see, keda me otsime!

Kaaluabi ja Delfi Naistekas pakuvad ühele meie lugejatest võimaluse astuda suvele vastu senisest tunduvalt paremas vormis.

Lisaks Kaaluabi tubli meeskonna toetusele, pakuvad väljavalitule nõuandeid ja vajalikke nippe ka treener ning toitumisnõustaja.

Millest täpsemalt jutt: Kaaluabi annab kaalulangetaja käsutusse kuus kuud kestva kasutusõiguse ning pakume liskas toitumisnõustaja konsultatsioone, mille vältel vaadatakse üle saleneja toitumisharjumused ja hiljem ka toitumispäevik. Kaaluabi tagab võitjale meie keskkonnas oleva toidupäeviku, kaloreid mõõtva retseptiraamatu ja treeningpäeviku kasutusõigus.

Meie keskkonnas on olemas ka blogi ja foorum, kus senised kaaluabilised uued tulijad alati rõõmuga vastu võtavad. Kui soovid pooleks aastaks seda kõike tasuta enese kasutada saada, siis saada e-kiri aadressil naistekas@delfi.ee ja anna teada, miks just sina sobiksid selleks valituks. Võimalusel lisa juurde ka pilt.

P.S. neile, kes fortuuna naeratusse ei usu, pakub Kaaluabi 22. aprillist -24. aprillini Cherry.ee lehel aastaseid soodus-vouchereid, mille hinnaks on vaid 14 eurot.

loe ja kommenteeri