Duellides ei tule midagi lihtsalt 08 Okt

Selle nädala tulemused olid tagasihoidlikumad kui septembrikuus ning palju oli neid duellitajaid, kes nädala lõikes jäid nulli või kõigest paarisaja grammiga miinusesse. Sellest tulenevalt oli nädalane absoluutkaalu langus seekord 18 kilo, kuid ega kaalulangetamine olegi rekordilt rekordile liikumine - mõnikord tuleb teha üks samm tagasi, et seejärel astuda kaks sammu edasi.

Eelmisel nädalal langetas kõige rohkem oma kehakaalust kasutaja Kohuke, kelle vastav number küündis 2,4 kiloni. Talle järgnesid kasutajad Vinnipeg ja joojoo vastavalt 1,8 ning 1,6 kiloga, kusjuures joojoo tulemustes näpuga järge ajades saab eelpool toodud väide ühest sammust edasi ja kahest tagasi elavalt näitlikustatud: 1,6 kilo on täpselt see number, mille võrra joojoo kehakaal nädal tagasi suurenes, ehk on järgmisel nädalal oodata järgmist sammu edasi? Kasutaja Vinnipeg lubas endale kaalult maha astudes aga ühe booty shake tantsu, sest see hetk, kui esimene number kaalul vaheldub, tekitab alati erilise tunde.

Kaaluabi soovib omalt poolt kõikidele duellitajatele, et kaalule astumine tekitaks edaspidi üksnes positiivseid emotsioone!

Nädala duellitabel:

2,4 kg – Kohuke

1,8 kg - Vinnipeg

1,6 kg - joojoo

1,5 kg – mariaau, Rulla

1,4 kg – karmee, Liilia

1,1 kg – Trimmi, teeline

1 kg - 123keits

900 g – tervisennekõike, Musilane

800 g – Saaremaatramm, kpalandi

700 g – rints, violet, snyggflicka, jessy, uneskõndija

600 g - sipsu

500 g – võitja, Myyrike, Siux, F, Roosike57

400 g -uusmina, Jesse

300 g – Sipsik06, ingeri, Bertini, Unistaja

200 g – Sibylla, Porthita, Mammu530, tinku, LiinaA, Tulle, Tiiger79

100 g – Zant, InxK, liisu1105

loe ja kommenteeri