Duellidest nii ja naa 03 Aug

DUELL: Koos on kindlam tunne ja nii sai tükk aega tagasi Kaaluabi poolt foorumlaste algatusel ja kasutamiseks loodud projekt, mil nimeks Duell. Väljakutse võtsid vastu rõõmustavalt palju ning tundub, et tonni jagu kaalu on ka koos kaduva teed lastud. Ent duellil on teinegi külg.

See külg tuleb esile enamasti elu- ja ilmastikumuutustega. Sest kohe, kui ilmad soojemaks jõudsid minna, jäi arvutielu ootuspäraselt päriselule alla. Ja õige kah - sest ehe elu on ju virtuaalselt iga kell üle. Tublimad pidasid veel Jaanilahingu lõpuni vastu. Kuid pikkamisi vajus kõik mõnusas puhkuserammestuses soiku. Nii oli ka duellitabelite koostamine juhuslik ning iganädalased kokkuvõtted jõudsid koduelehel kuidas kunagi. Siinkohal on paslik siiski ka meelde tuletada, et üld-duellide pidamine on Kaaluabi meeskonna hea tahte avaldus ning rõõmusõnumi kuulutamine ka siit maalt edasi ja kord nädalas.

Ja nüüd asja juurde: on aeg meil kõigil selg sirgu lüüa ja jahedama ilma varjus end kokku võtta.

Kutsume teid kõiki jälle ja uuesti üles korrapäraselt duellitabeleid täitma ning järgima reegleid, mis algselt paika said pandud. Ja et iganädalane kokkuvõte siin, kaaluabi.ee esilehel, ka kenamini kulgeks, palub Kaaluabi meeskond siinkohal kõiki foorumi tabelipidajaid järgida ühte ja sama tabelimudelit, kus on lisaks üldisele kaalule selgelt ära toodud ka iganädalalne kaalutõus või -langus. Järgnevad punktid on neile, kellel reeglid võõrad või unustatud:

  1. Omale kaaslase leidmiseks lugege kõigepealt teiste püstitatud teemasid, enne kui hakkate enda oma kirjutama, äkki juba leidub mõni, kes just teile sobib. 
  2. Kui ei leidnud, püstitage oma otsimise teema. 
  3. Kui olete sobiva(d) kaaslase(d) leidnud, tehke teema, kus pealkirjas osalejate nimed
  4. Kaalumine toimub reede hommikul tühja kõhuga, pärast kempsus käimist
  5. Kaalunäit tuleks foorumisse kirja panna reede jooksul, kuid mitte hiljem kui esmapäeval kl 16 päeval. Pärast seda hakkab toimetaja tabelit koostama ja hiljem märgitud numbrid selle nädala arvestusse kirja ei lähe. Peale kilode tuleb ära märkida ka kaalukaotus võrreldes eelmise nädalaga
  6. Kena on, kui ühe duelli sees leidub keegi, kes peab tabelit, kus kõigi osalejate kasvamised ja kahanemised kuupäevade kaupa kirjas on. 
  7. Ärge koguge liiga suurt hulka osalejaid ühte duelli (v.a. kampaaniaduellid a la Jõuluduell, Jaaniduell), sest üsna ruttu jääb neist alles vaid 2-3 osalejat ning pealkirja ei saa hiljem muuta. 
  8. Eelöeldud kaalumärkimise päevi ja viise võib vabalt eirata ja teha omamoodi, ainult et siis ei loeta seal märgitud tulemusi Kaaluabi iganädalase duelliülevaate sisse.

Olemegi valmis! Kas teie ka? Pidagem siis rahumeelseid ning rõõmutoovaid duelle!

loe ja kommenteeri