Duellitajad jätsid nädala vahele (1) 02 Jaan

Seekordne nädala kokkuvõte oleks ajaliselt langenud kahe söömaaja vahele: jõulupühad olid läbi ja vana-aasta õhtu alles ees. 30. detsembri kaalumine andis kasutajatele võimaluse paar päeva aktiivselt liikuda ja paastuda, et jõuluõhtu patud maha kulutada. Samas oli kahe söömispüha vahel niivõrd väike vahe, et mitmetes duellides otsustasid kasutajad solidaarselt, et alustavad uuel aastal uue hooga ning annavad uue kaalunäidu alles 6. jaanuaril. Toimetajana tekitas see küsimuse, kas peaks samamoodi käituma. Lahendusena jääb seekord mainimata kasutajate absoluutse kaalunäidu muutus ja iganädalase duellitabeli asemel pakume hoopis ühe duellitaja kaaluloo.

Lugu pärineb selle nädala kõige tublimalt kaalulangetajalt, kes sai hakkama lausa võimatuna näiva teoga, kaotades pühadenädalal 1,4 kilogrammi! Kasutaja Grandmari "seletuskirjast" selgub, et ta andis enesele 31. detsembril 2010 uusaastalubaduse - järgmisel aastal kaalun alla 100 kilo. Tol hetkel polnud selles veel midagi utoopilist, kuid: "Nagu aastaid kippus minema , läks ka seekord esimene poolaasta korraliku söömise tähe all. Siis katsetamise periood ja siis läks kaal langusesse." Päev enne jõule kaalus Grandmari veel 101,2 kilo, teades ise hästi, et ees on ootamas söömispühad, kuid ta tunnistab samas, et sõi üle normi üksnes jõululaupäeval, ja ka siis minimaalselt. 25. kuupäeval viisid lapsed ta poolvägisi pikale jalutuskäigule ning 26. hommikul kaalule astudes avastas Grandmari, et tema soovi täitumiseks püsib veel õhkõrn võimalus. "See oli nagu "korraliku laksu all" olemine. Ma NII püüdsin ja NII väga lootsin," kirjeldab Grandmari oma meeleseisundit, ning lootused ei läinud luhta, sest lubatud 99,9 kilost kaalus ta 30. detsembri hommikuks 100 grammi vähem. Kõigile duellitajatele, kes endale selleks aastaks kaaluga seoses uusaastalubaduse andsid - siin on teile eeskuju!

Kuna kaalulangetajaid oli sel nädalal tõepoolest vähe, siis nimetagem nad kõik ära: jänespüks, nairam, Zant, normaalne, mango - teie kõik tegite oma figuurile ühe ilusa jõulukingi! Tabel naaseb järgmisel nädalal, kui loodetavasti on normaalne elurütm taastunud.

Kaaluabi soovib omalt poolt kõigile vapratele duellitajatele head uut aastat!

loe ja kommenteeri