Duellitajate tuleproov 24 Mai

Duellitajate viimaste nädalate imeline hoog rauges - nädalane absoluutne kaalulangus vähenes rohkem kui poole võrra, jäädes seekord pidama 15,9 kilogrammil. Kuigi juba mitu nädalat järjest on ilmad värskes õhus liikumist soosinud, on sportlikele harrastustele konkurentsi pakkumas erinevad välipeod ja piknikud, kus kaotatud kilod ruttu kahekordselt tagasi tulevad.

Sinna ongi suure tõenäosusega koer maetud, sest eelmisel nädalal jäid duellitajate read tabelis ootamatult hõredaks. Samas tuleb kõigil duellitajatel igakevadine tuleproov grillipidudel edukalt vastu pidada, sest selliseid koosviibimisi jätkub lähikuudele küll ja veel.

Seekord oli kõige edukamaks duellitajaks kasutaja Porthita, kes suutis nädalaga üle kolme kilo alla võtta! Suurepärase tulemuse põhjuseid võib otsida ainevahetust kiirendavast dieedist, kuid eks näis, kas selle dieedi mõjud on kauakestvad, või on 3 kg dieedi alustamisega seotud anomaalia. Auväärse teise koha hõivas kasutaja Merr, kes jäi oma 1,9 kg küll Porthitast kaugele maha, edestas aga omakorda kolmandat kohta jagama jäänud kasutajaid Lily32, mustkohv ja maie 400 grammiga. Kasutaja mustkohv saavutus väärib samuti esile tõstmist, sest liitudes Kaaluabiga eelmise aasta novembri lõpus, on ta ligi poole aastaga maha võtnud 30 kilo, kuid sihid on jätkuvalt kõrgel - jõuludeks võiks kadunud olla veel ligi 20 kilogrammi.

Seekordne duellinädal saab kohe läbi ja juba homme tuleb teatada uued kaalunäidud. Loodetavasti on taaskord põhjust rõõmustamiseks.

Nädala duellitabel:

3,2 kg – Porthita

1,9 kg - Merr

1,5 kg – Lily32, mustkohv, maie

1,1 kg - ingeri

1 kg – MariKarus

900 g - pilleriinu

800 g – ookean, Gelly, kalka, Banda, sõps

700 g – Ümarvorm, Gosia, Inspiration, Rosiita

600 g – KurrNurr, Ida, volüümikas

500 g – Naerulind, KonnaLonni, birxike, CherryChan, kadi92, getu5, meril46, RiinRiin, suurtädi, nimi

400 g – Sipsik06, kix00, dieedipaevik, Joanne, stepper, Berla, Jessy911, Ingu

300 g – anny22, Krissukrässu, Haldjaprintsess, Aretha, Belinda1

200 g – eideke, Lisett73, averott, Anny86

100 g – Anneke73, kopsiine, Marmel, Tammekad, tinnu777, Strix, daisy

loe ja kommenteeri