Hea duellinädal toob parimatele auhinnad (1) 12 Mär

 

Eelmisel nädalal olid peaagu kõik duellitajad tublid, st neid, kelle kaal tõusis, oli harukordselt vähe - needki ei võtnud väga palju juurde. Seetõttu on duellitabel taas väga rahvarohke ning absoluutkaal langes suisa 38 kilo võrra. Tubliduse eest on Kaaluabi parimatele seekord välja pannud auhinnad.

Kolm kasutajat, kes saavad lugeda USA personaaltreener Matt Robertsi raamatut "Kiiresti vormi", on paremuse järjekorras seekord anita13, Touslesamours ja six, kes kolme peale kokku kaotasid 6,5 kilo. Neist esimese ülisuur kaalulangus on tingitud kõrgest palavikust ja haigusega kaasnenud olematust söögiisust. Talle täielikuks vastandiks võib lugeda Touslesamoursi kaalulugu, kelle hommikused jooksutrennid on ta tervisest pakatama pannud. Töötavaks meetodiks on tema puhul osutunud jooksmine enne hommikusööki ning seejärel veel pooleteist tunnise pausi tegemine, et alles seejärel hommikust süüa. Kasutaja sixi vaevas aga sama viirus, mis nädala edukaimat. Robertsi raamatu on ära teeninud aga kõik kolm. Ka kahel järgmisel nädalal jagame nädala parimatele Robertsi teost.  

Siin on paslik korrata duelli reeglid: nädala kokkuvõttes lähevad arvesse üksnes need duellid, milles kaalunäit teatakse reedesel päeval. Samuti lähevad arvesse üksnes täisnädalad, seega värskelt alanud duellide esimesed tulemused ei pruugi kaalutabelis kajastuda.

Nädala duellitabel:

2,6 kg - anita13

2,1 kg – Touslesamours

1,8 kg - six

1,7 kg – Sirelike, kattti, anneli067

1,6 kg - lota

1,5 kg – TriibulinePingviin13, kr9

1,3 kg – kopsiine

1,2 kg - Viira

1,1 kg – tervisennekõike, Krisku

1 kg – kontorirott, Bondolino, violet

900 g – võitja, Porthita, niirt, Siux

800 g - ingeri

700 g – Saaremaatramm, Rapuntsel1, Kertukas, susan

600 g – pekirull, BIRIKA, Lizette, kathleen26, F, Andra, merete, Liisumai, kristikas

500 g – Keira, anchey, Trimmi, Anir, Raven, Kirsi, bluetooth, visalemming

400 g – Märtsikas, Zant, BrandNewMe, Lynuza, Jutah, Ärtuemand

300 g – Kairka, annn, annike, triink

200 g – karuke03, Banda, Roosike57, krisse77

100 g – Marmel, Zahir, Tsolo, käps3k, Doora, kata89

loe ja kommenteeri