Jaanipäeva järelkajad duellides 05 Jul

Jaanipäev on küll ammu läbi, kuid duellide vahekokkuvõttes pole suvise söömispeo tulemused veel jõudnud kajastuda. Õnneks langes kesksuvine püha nädalavahetusele ning duellitajatel oli seejärel viis päeva aega söödud kilode kulutamiseks, millega nad tulid üsna edukalt toime.

Duellitajate absoluutkaal langes sellel nädalal kokku 21,8 kilo võrra, mis tundub hea tulemusena, kui võrrelda seda kahe viimase nädala näitajatega, kuid rohkem kui kolmandiku nädala langusest moodustab kahe edukaima duellitaja tulemus. Kasutaja KonnaLonni kaal langes lausa uskumatuna tunduva 4,3 kg võrra, kuid talle sekundeerib kasutaja Merr, kelle kaalukaotus oli 3,5 kg - nii suurte numbritega pole duellitabelis harjutud kalkuleerima! Järgnevad duellitajad jäid kaugele-kaugele maha ja "lihtsurelikest" parim oli kasutaja Banda 1,8 kilogrammiga.

Kvaliteeti on seega duellitajate seas küllaga, muret tekitab aga kvantiteet, sest duellitajate nimekiri kipub suveilmade saabudes hõrenema. Loodetavasti on kaasduellitajad piisavalt aktiivsed ning kutsuvad kadunud hinged Kaaluabi rüppe tagasi, sest rannavormi saavutamise järel tuleb osata vormi ka hoida.

Nädala duellitabel:

4,3 kg – KonnaLonni

3,5 kg – Merr

1,8 kg - Banda

1,3 kg – mustkohv

1 kg – Marmel, RiinRiin, stepper, fatamorgaana

900 g – janne28

800 g - daisy

700 g – lamiate, Tammekad, Jessy911

600 g - mariaemme

500 g – pekirull, dieedipaevik, PaulaP

400 g – võitja, mango, kopsiine, pisikepaksuke, figuliina

300 g – Kairka, eideke, Rokimemm

200 g – Lisett73, yllekas, Nartsiss19, Aretha, suurtädi, Siux

100 g – Naerulind, Gunnilla, MariKarus, sõps, Strix, Anny86

loe ja kommenteeri