Kaaluabil ühislehekülg Naistemaailmaga 03 Jun

kaaluabi.naistemaailm.ee

kaaluabi.naistemaailm.ee

Kaaluabi tegutseb selles suunas, et lugejatele lähemale jõuda. Alates sellest nädalast on meil co-site ühega suurimaist naisteportaalidest – NaisteMaailmaga. Nüüd ei pea paljud naised enam Kaaluabisse jõudmiseks oma lemmikportaalist lahkuma, oma igapäevased söögid saab sisestada sealtsamast klikates. Ühislehekülje aadress on kaaluabi.naistemaailm.ee.

NaisteMaailm.ee unikaalsete külastajate arv nädalas on 160 000 ja igal kolmapäeval saadetakse uudiskirja 50 000 kasutajale. NaisteMaailmast võib leida üle 30 000 artikli. Lisaks Ajakirjade Kirjastuse kirjastatavate naisteajakirjade artiklite arhiivile on NaisteMaailmas palju muud huvitavat: igapäevaselt uuenevad tervise-, ilu- ja moeuudised, seltskonnauudised artiklid suhete ja seksi teemal, asjatundjate nõuanded ning arvamusliidrite kolumnid Eesti elu teemadel, lisaks nn pehmeid väärtusi kajastavad artiklid, mis pakuvad kaasamõtlemist ning -elamist igas eas naistele.

Naistemaailma portaali kuuluvad ka Kroonika.ee ja Toidutare.ee, mille lehekülgedelt jõuab samuti lihtsalt ühisleheni.

Kaaluabi lisab sellele loetelule artiklid ja nõuanded tervislikust ja tasakaalustatud toitumisest ning isikliku toidupäeviku ja -blogi pidamise võimaluse. Üheskoos NaisteMaailm.ee’ga loodame juhatada lugejatele kätte õige teeotsa tervislikuma elu suunas.

loe ja kommenteeri