Kuidas on läinud duellides? 19 Jun

Eelmisel nädalal jäi kokkuvõtlik artikkel ilmumata, kuid seda suurema huviga ootavad kõik duellitajad kindlasti selle nädala kokkuvõtet. Tuleb tõdeda, et tulemuste poolest oli eelmine nädal siiski parem, kui absoluutkaal langes tubli 32,7 kilogrammi võrra. Sellel nädalal piirduti palju tagasihoidlikuma tulemusega.

Kokkuvõttes suudeti vaevu 10 kilo piir ületada - 12,4 kg. Üldiselt on duellitajate read jaanipäeva lähenedes pigem hõrenenud, kuigi nii mõnigi duell kulmineerub sellel reedel. Samas on juba algust tehtud uute jõukatsumistega, kus mõnel juhul on lõpukuupäevaks märgitud 24. detsember. Kõik duellitajad, kelle duell on kohe-kohe lõppemas, neile soovitame uued duellikaaslased leida, vana duelliga edasi minna või ise initsiatiiv haarata ning teisi välja kutsuda. Kes suvel liiga palju puhkab, see peab kogu ülejäänud aasta jooksul tegema topeltpingutuse, et aasta pärast taas rannavormis olla.

Nädala parimatena leiavad seekord äramärkimist MartiniBaby, kes koos õega duellitades suutis seitsme päevaga 1,6 kilo alla võtta. Talle järgnesid kasutaja RiinRiin 1,4 kiloga ning Porthita 1,1 kiloga.

Nädala duellitabel:

1,6 kg - MartiniBaby

1,4 kg - RiinRiin

1,1 kg – Porthita

1 kg – LeBarone, mustkohv, Banda, Inspiration

800 g – KurrNurr, Tammekad, suurtädi

700 g – tupsu36, mango, daisy

600 g – šokolaad, teletupsu, Zant, Tsikipriki, Hellake, tinnu777, ingeri, Siux

500 g – Krissukrässu, lootus, võitja, Ida, Aretha, LiinaA, TiiuL, stepper, Jessy911

400 g – katnes, Rokimemm, Saaremaatramm, pisikepaksuke

300 g – Madam, kiq

200 g – tinku, KonnaLonni, kalka, Anny86

100 g – Belissimo, Rosiita, Strix

loe ja kommenteeri