Langus on suur septembrikuus 10 Sep

Eelmisel nädalal lõpetasime regulaarse kokkuvõtte sõnadega kõik on uus septembrikuus, lootes salamisi, et augustis musta auku vajunud duellitajad saavad kooli algusest ning puhkuseperioodi lõpust piisavalt innustust, et üks tubli positiivne duellinädal teha - me ei pidanud pettuma.

Sügise saabumisest annab märku juba meeldivalt rahvarohke duellitabel, mis ka ülemises otsas sugugi hõredam pole - vähemalt ühe kilo kaotasid eelmisel nädalal suisa 20 kasutajat. Absoluutkaalu arvestuses tähendab see, et väga napilt jäi alistamata 30 kilo piir, sest perioodil 1. september - 7. september langes duellitajate kogukaal 29,5 kilo võrra! Meeldivad uudised pole aga sellega läbi - duellikeskkonnas tuleb uusi duelle üha juurde ning meeldiv on tõdeda, et traditsioonid on visad kustuma, st ka sellel sügisel on käimas rohkearvuline ja loodetavasti lõpuks ka tulemuste poolest esinduslik Jõuluduell.

Kõige rohkem suutis eelmisel nädalal kaalu langetada kasutaja Murumumm, kes kaotas kokku 1,8 kg, kusjuures samuti värskelt alanud Jõuluduelli raames. Talle järgnes kasutaja RiinRiin, kes on juba mitu nädalat esikolmikus või selle piirimail figureerinud. Eelmise nädala viies koht asendus seekord teise positsiooniga ning ka kaal langes eelmise nädalaga võrreldes 700 g rohkem - oma visadusega on RiinRiin kindlasti eeskujuks ka teistele duellitajatele. Edu saladuse võtab ta kokku lihtsalt: "Mina ei pea juba ammu kalorite arvestust. Söön kolm korda päevas, menüüst olen välja visanud koogid, limonaadid, kommid, kohukesed, küpsised, leiva, sepiku, kartuli, riisi, makaronid. Magusat tarbin väga vähe. Lemmikuteks on maks, kala, kana, kohupiim, arbuus, maasikad, munad, seened, suvekõrvits, tomat, kurk, porgand. Kõht on täis ja mingeid imelikke isusid peal ei käi. Teen kepikõndi 4-5 korda nädalas, sõidan ratast ja varsti hakkan jõusaalis käima."

Kolmandat kohta jäid jagama kasutajad kadi92, VaikeMy ja Vinnipeg, kõik pooleteise kaotatud kiloga.

Nädala duellitabel:

1,8 kg - Murumumm

1,7 kg – RiinRiin

1,5 kg – kadi92, VaikeMy, Vinnipeg

1,4 kg – eideke, Lents, snyggflicka

1,3 kg – Kairka, Krisale

1,2 kg – Sibylla, Mammu530, Trimmi, Margaritha

1,1 kg - Draakon

1 kg – šokolaad, Jessy911, Maila, pisipaha, Miia3

900 g – Marleen77, Tiiger79, Marihen

800 g - Tulle

700 g – Sipsik06, aville, Jesse

600 g – mustkohv, Nartsiss19, kalka, kakx, kiisumiisu78

500 g – Siux, Hing, MariiHeleen

400 g – eskata, Kailiis, kcal, Vaalapoeg

300 g – Tiffer, Kohuke

200 g – BIRIKA, Muutused, kopsiine, Saaremaatramm, kathleen26, elene26, sipsu

100 g – tinku, Keira, kellikas

loe ja kommenteeri