Naisteka ja Kaaluabiga Kaalust Alla 08 Jaan

OSALE: Mis on peamine uue aasta lubadus? Muidugi dieedi alustamine, trenniminek, kehakaalu vähendamine, tervislikum eluviis. Mitu korda sa seda lubadust endale juba andnud oled ja mitu korda oled jaanuari kolmandal nädalal käega löönud, sest üksi on põrgulikult raske? Sel aastal ulatavad Naistekas, Kaaluabi.ee ja MyFitness Solarise klubi sulle abikäe ning aitavad sul suvele vastu minna kergema ja tervemana!

Kui sul on plaanis sel aastal oma eluviise muuta ning sooviksid meie abi, et kaalu langetada ning õppida tervislikke valikuid tegema, saada meile kiri ja lisa kirja juurde ka täispikkuses foto endast. Me tahame teada, miks oled otsustanud just nüüd oma toidulauda, liikumisharjumusi ja mõtteviisi muuta. Kindlasti pane kirja, milliseid dieete või meetodeid oled varem katsetanud, et kaalu langetada ning miks need ei ole töötanud. Miks vajaksid just sina meie abi?
 
Saabunud kirjade seast valivad Naisteka, Kaaluabi ja MyFitnessi esindajad koos rahvahääletuse abiga välja ühe õnneliku võitja, kelle püüdlusi parema elu suunas me toetama hakkame. Kaaluabi poolt on võitjale ette nähtud tervelt aastane kasutusõigus Kaaluabi keskkonnas. Toitumisnõuandeid jagab toitumisnõustaja Kaja Maantoa. MyFitnessi treener Eva Ottas hoolitseb selle eest, et võitja saaks teadmised treenimisest ning treeningutest ja muidugi on tal võimalus ka MyFitnessi rühmatreeningutel osaleda.
 
Kuidas kaalulangetajal läheb, millised on tema edusammud ja õnnestumised, saate lugeda Naistekast igal nädalal!
 
Oled huvitatud? 
 
Ootame sinu kirja aadressil naistekas@delfi.ee kuni 13.jaanuarini, märgi kindlasti pealkirjaks Naistekaga Kaalust Alla!
loe ja kommenteeri