Naistekaga Kaalust Alla: Gerda jagab oma lemmikuid kaalusõbralikke retsepte 18 Jun

Tere taas. Rannavormi ma küll päris saavutanud veel ei ole aga sellegi poolest panen märksa julgemalt lühikesed püksid jalga ja maika selga!


Teisipäeval vedasin ennast ilusasti jälle Myfitnessisse stepitrenni, mida veel on jäänud ainult üks kord sellel hooajal ning seejärel suundub trenn suvepuhkusele, mis on iseenesest väga kurb, sest ma nautisin seda täiel rinnal. Eks see suvine aeg ongi üldiselt selline, et enamik inimesi jõusaalis ei viitsi või taha käia ja keskenduvad pigem sellistele treeningutele, mida saaks õues teha. 

Minu valikusse jääb kindlasti jooksmine ja rattasõit ning kõndimine. Kuna ühistranspordis suvisel ajal on suhteliselt piin olla, üritan võimalikult palju vahemaid jala käia — hea nii meelele kui ka kehale! 

Toitumisega on mul ka hetkel nii, et enam kirja oma sööke ei pane, kuna mul on suhteliselt ilusasti välja kujunenud juba rutiin, mida süüa, mida mitte. Ka kõht saab märksa kiiremini täis, kuna on juba harjunud mitu kuud väiksemaid koguseid saama.

Minu lemmikute hulka kuuluvad endiselt smuutid (ise tehtud-hästi tehtud!), või siis ka Frooshi smuutid — mis maitsevad peaaegu nagu omatehtud. Samuti on väga mõnusaks kergeks toiduks mulle kodujuustu - lumekrabi - kirsstomatisalat. 

Suvehooajal on kindlasti paljude lemmikuks grillitud tooted — minule endale väga maitseb kanaliha, mis on ka kindlasti väga tervislik ja hea valik. Samuti on võimalik ju absoluutselt kõike grillida: paprika, tomat, suvikõrvits ja miks mitte ka proovida magusaid asju grillida?! Grillitud banaan või õun kõlab minu meelest väga maitsvalt! 

Tegelikult ei ole ju üldse keeruline tervislikult toituda, eriti tänapäeval, kus internet on pea kõigile kättesaadav igal liigutusel ja sealt avarusest leiab miljardeid retsepte, mida võib oma äranägemise järgi ka modifitseerida! Nii et kõik proovima ja katsetama! 

Kaalunumbritest ikka ka: teisipäeval astusin kaalu peale ja vastu vaatas mulle number 76,1 kg! Ehk siis on kaalukaotust nüüdseks kokku — 16,2 kg! Võiduka lõpuni pingutan ikkagi edasi ja üritan selle 6 kätte saada! 

Järgmisel nädalal kohtun ka uuesti Kajaga ning seejärel saadan teele ka mõõdud, mis on minu meelest märksa olulisemad! 

 
loe ja kommenteeri