Naistekaga Kaalust Alla: kas kaalulangetaja peab tõesti kõigest heast loobuma? 25 Apr

Haigusepisik on minust võitu saanud ja köhin ja nohisen ikka hoolega! Seetõttu ka eelmise nädala keskel trenni väga intensiivselt ei teinud, kuid nädalavahetuse ilmad lihtsalt vägisi kiskusid mind õue ning otsustasin jõusaali asemel hoopis ilusat ilma ära kasutada ja jalgrattaga sõitma minna. Kahe päevaga sõitsin kokku 65 km, mis on täitsa paras trenn.

Esmaspäeval proovisin ka jooksma minna, aga jaksu ei olnud eriti palju ja tegin hoopis intensiivsema kõnni oma naabruskonnas. Nii tore on näha, et tervisesportlaseid on õues liikumas väga palju ja näiteks Nõmme terviserajal on liiklus juba väga tihe. Eile käisin ka juba Myfitnessis jõusaalis lihastrenni tegemas, kuna paus on vahele jäänud juba päris pikk. Trennis astusin ka kaalule, ning minu suureks üllatuseks näitaks kaalunumber 80,8 kg (kokku -11,5 kg), mis tähendab seda, et olen tõbisena suutnud terve kilo oma kehakaalust kaotada! Selle üle on mul loomulikult väga hea meel!

Kartsin küll pisut seda mitte trenni tegemist ja ilmselt sellepärast ma ka oma toitumist korralikumalt jälgisin. Ka munadepühadel ei läinud ma käest ära ja ei söönud ennast ümmarguseks, nagu paljudel inimestel kombeks on — sest just siis lõppeb ju paastuaeg ning süüakse igasugust head ja paremat kraami.
Minu menüüs erilisi muudatusi ei olnud ning kõik toimis tavapäraselt.

Pühapäeval käisin pikemal rattasõidul tuttavate juures ning siis istusime ka õues ja avasin enda jaoks grillihooaja. Kui idee poolest peaksin sööma ma siiski taisemat liha ja grillvorstidest pigem eemal hoidma, siis tänu väga kesisele valikule kohalikus kaupluses pidin siiski just nendega rahulduma.

Siinkohal tahaksingi mainida kõigile kaalulangetajatele: süüa võib kõike! Lihtsalt kogustes on asi — kolm grillvorsti salatiga ära süüa ei tee sind veel paksuks, eriti kui ennast liigutad ka. Mina sõitsin peale grillimist rattaga (23km) koju ja vorstid olidki kadunud! Siiski üritan järgmisel korral ikkagi kanaliha ja väherasvasemat toitu tarbida, et minu toidulaud oleks mitmekesisem ja ikkagi pigem tervislikum.

Täna õhtul kohtun ka Kaaluabi toitumisnõustaja Kajaga ning teeme ära mõõtmised, ning juba järgmisel nädalal loodan, et kaalunumbri ees on juba 7! Elame — näeme.

Seniks soovin aga kõigile ilusat kevade jätku ja minge õue!

loe ja kommenteeri