Nii mindi vastu jõuludele 26 Dets

Eelmise nädala kaalumine ei saanud toimuda paremal ajal, sest reedel algas ülipikk nädalavahetus koos talviste pühadega, mis paratamatult pidulaua ääres lõppevad. Nii said duellitajad oma kaalu pühadele eelnevalt fikseerida, kuid samas oli see ka ideaalne võimalus end veel enne jõule kokku võtta. Ühiste pingutuste tulemusena langes eelmisel nädalal absoluutkaal 13,2 kilo võrra.

Seda oli rohkem kui nädal varem, kuid kas sellest piisab, et pühad suure kaalutõusuta üle elada, näitab uus kaalumine reedel. Lisamotivatsiooni oleks võinud süstida ka suure Jõuluduelli lõppemine, kuid viimane nädal tõi ootamatult suure kaalutõusu ka duelli seekordsele võitjale. Viimasel nädalal komistamisele võib aga läbi sõrmede vaadata, sest sellele eelnes 15 nädalat pingutust, mille käigus langes hilisema võitja, kasutaja Vinnipeg kaal peaaegu 13 kilo. Varsti tuleb Jõuluduellile järg ning soovitame kõigil huvilistel silmad-kõrvad lahti hoida.

Nädala tublimate sekka jõudsid Vinnipegi asemel seekord teised Jõuluduellis osalejad: kõige rohkem võttis eelmisel nädalal kaalust alla kasutaja sipsu, kes kaotas 1,9 kg. Talle järgnes duellikaaslane Siux 1,6 kiloga, kuid need olid väga olulised kilod, sest kaotatud kilodeta saavutas Siux kaalu, mida ta pole enam kümme aastat näinud! Napilt jäi neile alla kasutaja Janet66 1,4 kiloga.

Reedel on selle aasta viimane kaalumine. Võtame selle aasta ilusti kokku!

Nädala duellitabel:

1,9 kg - sipsu

1,6 kg – Siux

1,4 kg - Janet66

1,3 kg - Krisku

1 kg - Murumumm

900 g – šokolaad

800 g – Sibil, Katspats

700 g – uusmina, Kohuke, jessy, Rulla, Liinukas

600 g – proovinvbl, TP, katsu23

500 g – Bertini, Unistaja, 1vaarikas, Kakukai

400 g – Vaalapoeg, Tsolo

300 g – Kairka, katnes, kopsiine, RiinRiin, msislander

200 g – Marmel, LiinaA, Anir, Rapuntsel1

100 g - tütsike

loe ja kommenteeri