Õnnetu duellinädal tegi kolm kasutajat õnnelikuks 26 Dets

Jõulueelne nädal on teadagi kiire, kuid tuleb ka tõdeda, et esimesed lisakilod hakkavad kogunema juba selle kiirustamise käigus. Just nõnda juhtus meie tublide duellitajatega, kelle read jäid eelmisel nädalal hõredaks, nii et duellitajate saldoks jäi seekord 13,3 kilo miinust. Seda on vähem kui ühelgi varasemal lõppeva aasta nädalal.

Kasutajaid, kes suutsid nädalaga üle ühe kilo langetada, polnud varasemate nädalatega võrreldes sugugi vähem, kuid tabeli tagumine ots oli varasemast hõredam, sest arvatavasti ajapuuduse tõttu jäi osadel duellitajatel näit teatamata või reedel kaalule astumata. Seekordse esikolmiku moodustasid kasutajad katnes (1,9 kg), pata (1,7 kg) ja Grandmari (1,6 kg). Neist kolmest on kasutaja Grandmari viimasel kolmel nädalal alati vähemalt ühe kilo kaotanud.

Kesiste tulemuste keskel võivad vähemalt kolm kasutajat leida põhjust rõõmustamiseks, sest Kaaluabi meeskond otsustas "Suure Jõuluduelli" parimaid auhindadega premeerida. Augusti alguses alanud duelli parimad ei selgunud mitte absoluutkaalu võrdluses vaid protsendilise kaalukaotuse põhjal. Esikolmiku tulemused: Rabarber (14,1% ehk 9,9 kilo), lootus (10,25% ehk 9,7 kg) ja Cece (8,06% ehk 5 kg). Lootuse tulemus on seda märkimisväärsem, et tema kaalunäit nende nädalate vältel kordagi ei tõusnud: stabiilselt 300-500 grammi nädalas langetades on tegu ehk kõige tervislikuma kaalulangetaja tiitlile pretendeeriva duellitajaga. Esikoht võitis Kaaluabi.ee logoga juusturiivi-pastalusika ning Kaaluabi aastase tasuta kasutusõiguse. Teine ja kolmas koht võitsid vastavalt 6- ja 3-kuulise tasuta kasutusõiguse. Soovime kõikidele võitjatele õnne!

Järgmisel nädalal saame teada, kuidas mõjutas jõululaud duellitajate kaalunäitu. Loodetavasti suutsid kõik ennast vaos hoida, kuid neil, kes ei suutnud, on paar päeva veel aega vigade parandamiseks!

Nädala duellitabel:

1,9 kg - katnes

1,7 kg – pata

1,6 kg - Grandmari

1,5 kg – šokolaad, undukas, averott

1,2 kg – Sipsuk, fiskars

1,1 kg – Kailiis, KonnaLonni, Gelly, Gosia, Tsikipriki

800 g - normaalne

700 g – lohekene

600 g – nairam, laimakägi

500 g - Lisett73

400 g – Cece, Matsu, mango

300 g – anny22, lootus, Kakuke29, sipelgasiilike, adeele

200 g – Porthita, yllekas

100 g – karuke03, kellikas, Rabarber, Sirkka

loe ja kommenteeri