Rekordid ja anomaaliad 07 Nov

Eelmisel nädalal said Kaaluabi duellitajad hakkama tõelise eneseületusega, kui nädalane absoluutkaalu langus ületas maagilise 30 kilo piiri. Nagu spordivõistlustel üritatakse rekordeid osalt erandlike oludega selgitada, nii võib ka selle nädala tulemust analüüsides väita, et üksjagu anomaalne see on. 30 kilo piir oleks ületatud ka nädala parima duellitaja tulemust arvestamata, kuid sellega koos kerkis kilode hulk suisa 36,4 kilogrammini!

Sellest tulemusest ligi kuuendiku moodustab kasutaja kpalandi supertulemus, kes kaotas nädalaga 6 kilo! Samas tõdeb päevakangelane ka ise, et mingi kala kaalunäitudes peituma peab, sest veel eelmisel nädalal võttis ta pea samas suurusjärgus juurde, kusjuures rekordmiinust näitas kaal just määratud kaalumispäeval. Selle müstilise juhtumi jätame detektiividele lahendada, faktina läheb see aga ajalooraamatutesse kui Kaaluabi parim individuaaltulemus nädala lõikes. Ajaloolise tulemuse tõttu kahvatub kasutaja pilatese teisele kohale viinud 3,5 kilo, mis peaaegu igal teisel nädalal oleks taganud tabelijuhi positsiooni. Alles kasutaja KrizTiina kolmanda koha tulemus toob meid ulmevaldkonnast tagasi.

Tihedast tabelist oma nime leidmine võib seekord olla raskendatud, kuid loodame, et jõulukurss sai selle nädalaga määratud!

Nädala duellitabel:

6 kg – kpalandi

3,5 kg - pilates

1,8 kg - KrizTiina

1,7 kg - Edukas22

1,6 kg – Siux

1,5 kg – Banda, msislander

1,2 kg – uusmina, joojoo, nautleja

1,1 kg - proovinvbl

1 kg – mariaau, katnes, Soffie, Sibil, katikesekene, Gremma

900 g - InxK

800 g – anny22, Vinnipeg, tldr24

700 g – Belissimo, Tiffer, Kohuke, dixi, Helios, jäävarblane

600 g - pipilotake

500 g – Lo, fiskars, Keira, RiinRiin, Murumumm, Roosike57

400 g – Ida, Sipsik06, LiinaA, Tulle, ifik, snyggflicka, 123keits

300 g – step, maie, Bertini, jessy, karmee, teeline, Unistaja, maikelluke76, Sassa, irizkake

200 g – võitja, BIRIKA, Merr, liisu1105, nääxu, Travolta

100 g – rints, Krissukrässu, Mammu530, sässu, Lexter

loe ja kommenteeri