Stabiilset joont hoides 01 Okt

Kaaluabi duellides jätkatakse sügisrütmis: kahe viimase nädala tulemused on langenud ühte auku. Seekord suudeti eelmise nädala tulemust 500 grammiga ületada ehk nädalase absoluutkaalu langusena läks kirja 24,9 kg.

Kõige tublim duellitaja oli seekord kasutaja uusmina, kes kaotas nädalaga 2,1 kilo. Talle jäid napilt 100 ja 200 grammiga alla kasutajad Violet ning Kohuke. Kui eelmisel nädalal tekitas esiduellitaja kaloripiir palju furoori, siis Violet on sama piiri palju kõrgemale seadnud - 1900 kcal ringi. Tema õpetussõnadest on ehk ka teistele duellitajatele kasu: "Teen eelmisel õhtul endale järgmise päeva toitumisplaani ära - jälgin, et kaloreid ei läheks lõhki (püüan hoida alla 2000, tavaliselt ~1900 aga vahel ka üle) ning kõik oleks tasakaalus. Toitumisplaani tehes panen kõigepealt paika päeva suuremad toidud (hommik, lõuna, õhtu) ja seejärel - vastavalt sellele, mis puudu on ja palju üle jääb - vahepalad. Valkudega probleeme pole, süsivesikute jaoks söön banaane ja rasva ammutan metsapähklitest. Ringi kõnnin veepudeliga, et saaksin vajadusel igal hetkel juua."

"Päevaplaani panen kirja üldiselt ja enne söömist korrigeerin numbrid õigemaks. Seega panen asjad kohe kirja. Kui juhtub, et tuli midagi ootamatut vahele (näiteks sel nädalal sai terve vahvlipakk ära söödud) siis saab vastavalt sellele järgmist söömist muuta - näiteks võtta miskit vähemaks vms. Ning kui üks päev läheb ka palju üle, siis järgmine päev tuleb natukene selle arvelt vähem süüa. Ükspäev sai jälle väga vähe söödud, siis järgmine päev sõin lihtsalt rohkem veidi."

Nädala duellitabel:

2,1 kg – uusmina

2 kg – Violet

1,9 kg - Kohuke

1,5 kg – Belissimo, mariaau

1,4 kg - Marihen

1,2 kg – Tiffer, ifik

1,1 kg – fiskars, Merr, Miia3

1 kg - Murumumm

900 g - Margaritha

800 g – aville, lauriine, Unistaja

700 g – Musilane, mustkohv, Trimmi

600 g – KurrNurr, BIRIKA, Sibil, snyggflicka, sässu

500 g – Mammu530, Marleen77, Rokimemm, kadi92, ingeri, Vaalapoeg, tiina

400 g – Porthita, šokolaad, Tiiger79, Bertini

300 g – Krissukrässu, kopsiine, dieedipaevik, LiinaA, janne28, F, kirjapiiga

200 g – anny22, kcal, Hing, teeline

100 g – tinku, InxK, kellikas

loe ja kommenteeri