Tali külmutas kaalu 03 Dets

Viimastel nädalatel on absoluutkaal duellide käigus küll jätkuvalt langenud, kuid languskõver on üldjoontes püsinud samana - nädalaga kaotatakse kõigi duellitajate peale kokku keskmiselt 20 kilo. Kujundikeeles kõneledes võib väita, et saabunud talv külmutas kaalu.

Seekord oli täpseks numbriks 19,1 kg ehk pisut vähem kui veel nädal aega tagasi. Kui keskmise näitaja arvestuses võib rääkida paigalseisust, siis üksiktulemuste puhul saavad edukamad duellitajad isiklikest seisakutest üle. Nii kaotas kasutaja sipsu nädalaga 2 kilo, katkestades sellega järsult mitu nädalat kestnud kaalutõusu. Sama rõõmsad uudised üllatasid reedel kaalule astudes "Jõuluduelli" eestvedajat Kairkat, kes 1,6 kilose kaalulangusega on nüüd tagasi algkaalus ja mõtleb sarnaselt sipsule positiivselt. Eriti tihedaks läks rebimine aga duellitabeli kolmanda koha eest, sest 1,4 kg kaotasid nädalaga koguni viis kasutajat: šokolaad, Nartsiss19, Sibil, nautleja ja 1vaarikas.

Üldiselt valmistas lume saabumine paljudele duellitajatele rõõmu, sest nüüd saab hakata aktiivselt talispordiga tegelema. Omaette probleemiks kujunevad samas pikad ja pimedad jõuluõhtud koos köögis valmivate ahvatlustega. Siin ongi kõige mõistlikum kaks asja ühendada, tehes trenni nii palju kui võimalik ning maiustades piparkookidega nii vähe kui võimalik.

Nädala duellitabel:

2 kg - sipsu

1,6 kg - Kairka

1,4 kg – šokolaad, Nartsiss19, Sibil, nautleja, 1vaarikas

1,2 kg – Sibylla, vainokas, ingeri

1,1 kg - jessy

1 kg – uusmina, Vinnipeg

900 g – joojoo

800 g – Murumumm, liahh

700 g – Unistaja, msislander

600 g – Jesse, Gremma, Lexter

500 g – RiinRiin, pilates, SaluMaali

400 g – Tiffer, Kohuke

300 g – kalka, LiinaA, Siux, karmee, Rulla, TP

200 g – Roosike57, Lemmi, Travolta, Hellake, Andra

100 g – rints, Keira, Rokimemm, Jessy911, Bertini, sässu, dixi, Edukas22, Krisku, tütsike, rebazeka

loe ja kommenteeri