Tänasest algab Kaaluabi isadepäeva kampaania (8) 07 Nov

Järgmisel pühapäeval, 13. novembril tähistatakse isadepäeva. Kaaluabi alustab isadepäeva puhul 7-12. novembrini kestva kampaaniaga "Hooli enda ja oma isa tervisest!", mille eesmärgiks on muuhulgas pöörata tähelepanu Eesti meeste nigelale tervisele.

Kuigi eestlaste oodatav eluiga on nii meeste kui naiste arvestuses viimastel aastatel tõusutrendi näidanud, on meeste ja naiste oodatava eluea vahe Eestis jätkuvalt üks Euroopa Liidu suurimaid. Kaaluabi kampaania eesmärk on meelitada mehi ja eelkõige isasid tervislikuma elustiili juurde, nii et kogu perekond oleks tervem ning elaks kauem. Kampaania käigus on sul võimalik teha endale ja oma isale meeldiv kingitus: ostes Kaaluabi aastase kasutusõiguse anname tasuta kaasa vautšeri, mis võimaldab teisele inimesele 12-kuulise ligipääsu Kaaluabi teenustele. Vautšer saadetakse kasutusõiguse tellinud kasutaja e-mailile.

Kui hoolid oma isa, abikaasa või elukaaslase tervisest, siis paku talle võimalust ühineda Kaaluabi keskkonnaga. Aita meil täita unistust, milleks on tervislikult toituvad, elurõõmsad ning terved Eesti pered!

 

loe ja kommenteeri