Auhinnad headele duellisõpradele! (6) 15 Veeb

Peale nende kilode, millest ilmajätmisega kõik duellitajad ennast ise premeerivad, on Kaaluabil täna välja anda ka kaks mõnusat auhinda parimatele. Kes saab mida?

Alustame algusest ehk möödunud nädalast, mille usinamad kaalulangetajad on taas siin:

Katre1982 - 0,9 kg
Juu, tiuks123, Kairka, anita13,  Muumitroll30, maikelluke76 -1 kg
Tusklik, Joanne, kersti2 -1,1 kg
Rella, Kailiis, viqqi, gagi13 -1,2 kg
MKass, Mann12, Lehviksaba -1,3  kg
Potsataja, päevaliblikas, ajaviitja -1,4 kg
Elviira, Pintsel -1,5 kg
snyggflicka -1,6 kg
Muutused, õnnelik -2 kg
Kopsakas -2,1 kg


Paarikümne võrra vähem kui kuu aega tagasi, aga eks tagasilööke tuleb ikka ette, küll seegi jälle üle läheb. Nüüd siis auhindadest. Kaaluabi koostööpartner Muinasjutupidu  pani sõbrapäevaks suurima kaalunumbri kaotanud inimesele välja 1000-kroonise kinkekaardi ning teisele kohale 500-kroonise kinkekaardi. Kinkekaart annab võimaluse nimetatud vääringus Butiigist Muinasjutupidu laenutada või osta peo- või pulmarõivaid, kasutada peokorralduse eest tasumisel, näiteks paluda sõbrakuul organiseerida üllatuste õhtusöök kallimale lumes, või miks mitte tellida  enda järgi valmistatud rõivad või teha nimelise tikandiga voodipesu või käterätid.


Kaaluabi toimetus pidas natuke nõu ning otsus on järgmine: 1000-kroonise kinkekaardi võidab päevaliblikas, kes on Jaaniduelli käigus kaotanud kõige rohkem - 8,49% oma kaalust. Ja teise koha kinkekaardi saab Kopsakas kui sõbrapäeva nädalaks enim kaalu kaotanu. Palju õnne! Toimetus võtab võitjatega ise ühendust!

loe ja kommenteeri