Duellirindel väikeste muutustega (3) 03 Aug

bathroom_scaleKaaluabi duellitajad võiksid olla päris hea uurimisvahend teadlastele, kes uurivad ilmastiku mõju kaalulangetamisele. Nii nagu kraadiklaas ei kõigu juba pikemat aega, nii on ka sel nädalal väga palju neid, kellel nulliring. Mõni usinam oli siiski ka.

Kõige rohkem langetas seekord kaalu linalakk -2 kg, kuigi on oma duelli viimastel nädalatel lausa üksi üleval pidanud, kõik ülejäänud kaasvõitlejad on kuhugi kadunud. Ühe kilo on maha saanud Gasell, kesteine ja megle ning kunksmoor rõõmustab –0,7 kg üle. Rohkem polegi raporteerida, puhkused ikka veel kestavad, samuti kui lubadused, et „pärast puhkust võtan ennast käsile“.

Pidage siis ikka sõna!

Duellitamise reeglid

Selleks, et osaleda duellil, tuleb foorumis Toetuse ja motivatsiooni rubriigis omale duellivastane leida või ise liituda mõne olemasoleva kaaluvõistlejate grupiga. Seejärel tuleb teha uus teema, kus pealkirjas on ära märgitud kõik duellis osalejate nimed. Kaalumine toimub reedeti, tulemused peab kirja panema hiljemalt esmaspäeva jooksul, kui duellitajad tahavad, et Kaaluabi toimetuses tulemused arvesse läheks. Kaalu märkides on vajalik üles tähendada iga kord nii konkreetne kaalu number kui mahaläinud grammide ja kilode hulk.

Neid reegleid ei pea täitma, duellitada võib vabalt ka oma lõbuks ja kasuks, ainult et nn „iganädalasse kiidutabelisse“, nagu üks lugeja meid ristis, sel juhul ei pääse. Vahel on meil ka auhindu jagada, neist jäädakse siis kah ilma.

loe ja kommenteeri