Duellitajatel massiliselt miinus 1 kg! (6) 31 Mai

bathroom_scaleVäga kummaliste tulemustega nädal oli.  Ametlikult duellitajateks on ennast kuulutanud ja hetkel peavad ka konkurentsis vastu 28 kaas-kaalulangetajat, lisaks grupp50+, kuhu kuulub kolm naist. Kaalutõuse oli ainult ühel-kahel, see-eest oli palju neid, kes kõvasti langetasid. Kõige rohkem kadus kilosid Naerulinnul -1,9, kuid sellise tempoga peab juba natuke ettevaatlik olema.

1 kg (mida spetsialistid loevad nädalase kaalokaotuse ohutuks normiks) või rohkem langetasid seekord foxlife -1, ketjusha -1,4, tiuks123 -1, krista -1, tupsu -1,3, krissu7-1,1, linalakk -1,5 ja ecydonia -1. See on tõesti imekspandav tulemus, kuidas sel nädalal kõik nii usinad langetajad olid, sest eelmise nädala üldine tendents oli hoopis kaalutõus. Kuuseisud vist soosivad hetkel langetamist.

Kaaluabi paneb kõigile duellitajatele südamele, et te  suures võistlustuhinas endale liiga ei teeks ja korraga liiga palju alla ei püüaks võtta.

Järgmisel nädalal teeme vahekokkuvõtte, kes duelli algkaalust seni kõige rohkem kaotanud on. Palun märkige see ka ise oma reedeste kaalumiste juurde lisaks nädala kaalukaotuse numbrile, et kergendada arvepidamist.

Uusi duellitajaid tuli juurde 2 paari:

kiksuke ja gelly

123keits  ja oravaplika

Ruudu ja krissu7: Jälgi nende duelli SIIT !

Kadri ja Christy: Jälgi nende duelli SIIT !

Pikad tüdrukud: Jälgi nende duelli SIIT !

Rinsu ja Foxlife: Jälgi nende duelli SIIT!

Siku ja Foxlife: Jälgi nende duelli SIIT!

Ketjusha ja Naerulind: Jälgi nende duelli SIIT!

Naerulind ja ecydonia: Jälgi nende duelli SIIT!

tiuks123 ja rasvapõletaja: Jälgi nende duelli SIIT!

Viisikust on saanud nelik: Jälgi nende duelli  SIIT!

Krista ja Kiisumiisu78: Jälgi nende duelli  SIIT!

loe ja kommenteeri