Edu tagav rasvapõletusvalem (3) 02 Mai

Kui loodad näha rasvkoe kiiret kadu, on oluline, et mõistaksid rasvapõletuse nn võtmevalemit, mida tuleks edu saavutamiseks järgida. Paljud inimesed ei suuda maksimaalselt rasvapõletust saavutada, sest nad on keskendunud võrrandi ühele osale, jättes teise kahe silma vahele.

Vaatame siis üle selle rasvapõletusvalemi, mis peab edu tagamiseks kindlalt paigas olema.

1. Toitu õigesti

Rasvapõletusvalemi kõige esimene samm on veenduda, et menüü ülesehitus on korralikult läbi mõeldud. Rasvapõletusprogrammist olenemata on selle olulisim osa alati menüü, nii et selleta ootab Sind ees võitlus tuuleveskitega.

Võta endale mõned päevad eneseharimiseks teemal „millest koosneb rasvapõletuse seisukohast õige toitumisplaan“ ning alles seejärel pane enda jaoks kokku nädalane toitumiskava.

Kui Sa oma menüüd regulaarselt ei planeeri, jättes toidukorrad juhuse hooleks, siis sellega kaevad endale ise auku.

2. Keskendu lühiajalistele, ent intensiivsetele treeningutele

Teiseks, mis puudutab Sulle rasvapõletamisel edu tagavat treeningprogrammi - muuda treeningud lühiajaliseks, ent väga intensiivseks.

Edusammude jaoks ei ole tõepoolest vaja iga päev tundide kaupa jõusaalis rassida. Väga paljud inimesed usuvad just seda viimast, ent tegelikkuses pole miski tõest kaugemal kui see. Treeningu pikkuse asemel tuleks keskenduda selle võimalikult suurele intensiivsusele, mis paneb Su keha pärast treeningu lõppemist põletama sadu lisakaloreid.

Põhimõtteliselt on nii, et kui treenid kõvasti 30 minutit, võid järgmise 23 ja poole tunni jooksul põletada kaloreid kiiremini kui muidu. Võrdluseks olgu toodud kalorite põletamine 60 minuti jooksul mõõdukas tempos ning seejärel ööpäeva ülejäänud 23 tunni jooksul väga aeglases tempos. Mis Sa arvad, kumb annab paremaid tulemusi?

3. Vabane stressist kiiresti

Rasvapõletusvalemi kolmas komponent on võtta endale igal nädalal aega stressist vabanemisega tegelemiseks. Kroonilise stressi kõrge tase soodustab keha kõhurasva talletamist, mis on kindlasti midagi, mida soovid vältida.

Mõningane stress on kindlasti vältimatu, kuid veendu, et võtad midagi ette ülejäänud stressiga, mille vältimine on võimalik. Stressi kuhjumisele ei ole ühtegi vabandust, kui on võimalik harjutada õigeid stressiga toimetulemise meetodeid.

4. Puhka rohkem

Rasvapõletusvalemi neljas komponent on hea uni igal ööl, see tähendab, et tagad lisaks piisavale uneaja pikkusele ka kõrge unekvaliteedi.

Kui Sa ei saa igal ööl vähemalt seitse tundi magada, kaotad sellega tulemustes. Une osatähtsus ning selle mõju rasvapõletusele on väga alahinnatud, seega on tegemist millegagi, mille arvelt ei tohiks kokku hoida.

5. Hinda edusamme regulaarselt

Lõpuks, ent mitte vähemolulisena, ära unusta oma edenemist regulaarselt hinnata. Kui Sa ei näe soovitud tulemusi, muuda midagi. Üks suur viga, mida paljud inimesed teevad, on see, et nad jäävad kuudeks kramplikult sama kava juurde kinni, jõudmata lõpuks soovitud tulemusteni.

Pea meeles, et siin on ohjad täielikult Sinu kätes, ning mida kiiremini astud maha reelt, mis Sind soovitud eesmärgini ei vii, ja hüppad sellele, mis viib, seda kiiremini jõuad lõppeesmärgini.

Niisiis veendu, et pead kõiki neid tegureid silmas.

Allikas: http://itsallaboutwomen.com

loe ja kommenteeri