Hädas tselluliidiga (1) 14 Aug

Suvi ei ole veel läbi, kuid tselluliidi vastu tasub võidelda aastaringselt. Siit mõned nipid, mis aitavad kõige paremini apelsinikoort meenutava naha vastu.

 

1. Regulaarne liikumine. Enamikul naistest on tselluliit, kuid just ülekaaluliste naiste puhul on see eriti silmatorkav. Hea treening on jooks, rattasõit, kepikõnd, rulluisutamine.
2. Söö mitmekesiselt, jälgides samas, et saaksid piisavalt kiudaineid ning tervislikke rasvu. Väldi valgest jahust toodete ning suhkru söömist.
3. Vähenda soola tarbimist, et vältida ebavajaliku vedeliku kogunemist organismi.
4. Vähenda alkoholi tarbimist ning väldi suitsetamist, sest kõige muu kõrval halvendab suitsetamine vereringlust ning muudab naha vähem elastseks.
5. Kuivharja, koori ning masseeri jalgu ning tagumikku regulaarselt, et suurendada vereringlust.
6. Joo palju vett, see aitab kehal jääkainetest vabaneda.
7. Väldi liigset päikest, kuna see vähendab naha elastsust.
8. Tselluliit ei paista välja, kui nahk on pruun ja läikiv. Kasuta isepruunistuvat kreemi ning kreeme, mis annavad nahale läiget.
9. Kauplustes müüakse palju erineveid kreeme, mis peaks aitama tselluliidi vastu. Nende efektiivsusesse tuleks suhtuda skeptiliselt, kuid niisutav ning pinguldav kreem teeb vähemalt naha pehmeks ja elastseks - nii näeb see ka kaunim välja.
10. Et tselluliit sind ei häiriks, tuleb seda lihtsalt aktsepteerida. Enamikul naistest on vähem või rohkem ebatasased reied, kuid olukorraga tuleb osata leppida.
 
loe ja kommenteeri