Kõht lamedaks! 27 Sep

Kõik inimesed võivad saada endale kauni, lameda kõhu, kuid siin ei ole abi isegi sajast kõhulihaste harjutusest päevas. Et kõhulihased välja paistaksid, on esmalt vaja vabaneda kõhu peal olevast rasvast ning treenima peab kogu keha.

Võimalik ei ole treenida vaid ühte lihast - kui soovid omale kaunist kõhtu, ei piisa vaid harjutusest kõhulihastele. Vajalik on alustada oma toitumisest ning teha jõutreeningut kogu kehale, et ainevahetust käivitada.

Teekond kauni "six packi" poole algab tegelikult köögist. Väga lihtne on endale liigseid kaloreid suhu pista, kuid rasvade põletamine on tunduvalt raskem. Seepärast alusta kalorite vähendamisest ning treeningute arvu suurendamisest.

Treeningu puhul ei ole abi ühe konkreetse lihasgrupi treenimisest, vaid liikuma tuleb panna kogu keha lihased, sest mida rohkem lihasgruppe on treeningusse haaratud, seda parem.

Kui soovid lamedat kõhtu, peaksid sööma vähem kaloreid ning tegema vaheldumisi vastupidavus- ja jõutreeninguid. Jõutreeningu käigus võib alguses tekkida paar lisakilo, kuid neid ei pea kartma. Lihasmassi suurenedes suureneb ka rasvapõletus. Pea meeles, oluline on treenida mitte üksnes pealmisi kõhulihased, vaid ka sisemisi kõhulihaseid.

Allikas: http://www.aftonbladet.se/

loe ja kommenteeri