Kiidutabeli needus (1) 10 Aug

bathroom_scaleNii ikaldunud nädalat pole duellitamise algusest peale olnud. Osalejatel kas kaal seisab või tõuseb või on nad ikka veel metsade ja mägede vahele puhkama kadunud.  Mainimist väärt  kaalulangetajaid oli aga ainult paar tükki.

Selliseid osalejaid, kellel iga nädal oleks kaal ainult allapoole liikunud, meil ei olegi. See ongi loomulik, et  vahepeal tulevad tagasilöögid ja seisakud. Kui kaalu alandamine oleks nii lihtne, et muudkui iga nädal hops ja kilo läinud, siis meil ju pakse inimesi polekski. Küll aga on Kaaluabi toimetaja tähele pannud, et kõik need, kes ühel nädalal saavad kõvasti kiita ja teistele nimepidi eeskujuks seatakse, lasevad seejärel umbes paariks nädalaks kaalu puhkusele, st kirja läheb kas seisak või kogunisti kaalutõus.

Seekordse väheste osalejatega kaalunädala parimad on Siku -1,2, Krissu7 -1,4 ja Christy rabava  -2,1 kg.  Tõsi, Christy on varemgi rohkem kui 2 kg nädalaga maha saanud ning tema 18.juunil kaalutud -2,9 kg nädalas ongi siiani Kaalubi duellide rekord.

Kaaluabi ei soovita seda rekordit püüda, vaid piirduda tervisliku kuni 1 kg langetamisega nädalas.  Olge ikka vaprad edasi, kohanege pärast puhkust uuesti tööeluga ja lugege kaloreid!

loe ja kommenteeri