Kööki koristades vähendad kehakaalu 09 Aug

Löö kaks kärbest ühe hoobiga - saad korras köögi ning langetad kehakaalu. Selle meetodi töökindlust on tõestanud uuringud.

Kui sul on raske oma plaane järgida ning tervislikumalt toituda, on sul viimane aeg koristamisega algust teha. Tuntud psühholoog Brian Wansink, kes uurib inimeste toitumisharjumusi, on jõudnud tõdemuseni, et põhjalik toiduharjumuste praktiline ülevaatus mõjub paremini kui tavalised toitumissoovitused.

Wansink jaotas uuringus osalejad kolme gruppi. Üks grupp sai praktilisi nõuandeid, näiteks soovitati koristada köögikappidest ära maiustused jt ebatervislikud tooted. Teised kaks gruppi said üldist toitumise- ja kaalulangetamisega seotud nõu. Grupp, millel soovitati alustada oma köögi koristamisest, eemaldades kappidest ebatervislikud toidud, võttis kolme kuu jooksul kõige rohkem kaalust alla.

Siit ka soovitus: kui soovid alustada kaalulangetamist, alusta esmalt oma köögist. Vaata üle oma kappide sisu, eemalda sealt ebatervislikud toidud ning poest osta juurde vaid neid aineid, mis sinu eesmärgi saavutamisele kaasa aitavad.

Allikas: http://iform.se

loe ja kommenteeri