Kuuma- ja kaalurekordid (4) 06 Jul

bathroom_scaleVaatamatu kuumusele on sel nädalal tervelt 10 inimest olnud nii tublid, et langetasid kaalu ligi ühe kilo võrra. Nii suur hulk on senine rekord. Vaata, kes olid tublimad ja kes võitis auhinna!

Kuumad ilmad ei soodusta dieediduelle – osad inimesed on kaalu pealt ja osad arvuti tagant kadunud. Mõned algsed kolmikud ja nelikud on vahepeal ümber formeerunud ja hoopis uued liikmed sama teema all edasi duellitamas. Kaalualandamise tegeliku mõtte seisukohalt on see muidugi ükskõik, kes kuhu oma nädala tulemused üles märgib. Samas nädala parima selgitamist see Kaaluabi toimetusele just kergemaks ei tee.

pesu kirjuSelle nädala arvestusse on läinud kõik need, kes olid esmapäeva õhtuks kl 21 oma andmed avalikustanud foorumi teemas, mis kannab duellitajate nimesid. Rõõmustavalt palju oli vaatamata puhkustele nende hulk, kes on nädala jooksul 1 kg ringis alla võtnud: kroku, megle, tondu, trizzu, rints, adukaarli, jupats, 123keits. Kõige vägevama hüppe on seekord teinud sööpalvetaarmasta – 2,3 kilo ja tema võidabki seekordse viimase nädala-auhinna – kirju pesu firmalt pesubutiik.com.

Auhindu me järgmisel nädalal ei jaga, kuid ärge sellest heituge – iga kaotatud 100 grammi on juba teie isiklik võit ja edu! Ärge kaalualandamises puhkust võtke!

Pesubutiik-Logo, kuldne

loe ja kommenteeri