Lihtsalt puhkusekõhust vabaks 20 Aug

Vöökohale on puhkusega kogunenud 3-4 kilo? Naudingu ning stressivaba eluga kogunenud lisakilod kaovad mõne lihtsa nipi abil kiiresti, kirjutab tt.se.

 

Kui pärast puhkust hakata taas normaalselt toituma ja liikuma, kaovad lihtsalt ka puhkusega kogunenud kilod. Tühjenda kapp kookidest, maiustustest, pastast ja saiast ning osta asemele suures koguses salatimaterjali.
 
Väldi suhkrut, kiirtoitu ning liiga lahjat sööki - nõnda väheneb kiiresti ka magusaisu. Alguses kaovad kilod kiiremini - 1-2 kilo nädalas - hiljem on keskmine kaalukadu pool kilo nädalas. Kasuta toidu valmistamisel tervislikku võid, oliiviõli ning madalama rasvasisaldusega piimatooteid, sest need täidavad kõhtu ning aitavad vältida ebavajalikku näksimist.
 
Oluline on, et märkad oma kaalutõusu ning tegeled sellega koheselt, sest iga puhkusega lisandunud 2 kilo teevad viie aasta peale kokku juba 10 lisakilo. Kui märkad lisandunud kilosid, siis ei tasu koheselt hakata ranget dieeti pidama või seadma endale liiga ekstreemset eesmärki, sest nii väsid peagi. Tervislikum on vältida kõrge energiasisaldusega toiduaineid, nagu magusad joogid, jäätis ja kompvekid, eelistades nende asemel aedvilju-köögivilju, aeglaseid süsivesikuid ning kala, kana ja taist liha. Kui lisada siia ka igapäevane liikumine, on puhkusekilod peagi kadunud!
 
Allikas http://TT.se
loe ja kommenteeri