Modellide nipid - kuidas piltidel saledam välja näha (4) 14 Apr

Nippe, kuidas fotodel saledam välja näha, on mitmeid. Tuntud modell Furious Pete räägib lingitud videol lähemalt, kuidas tal õnnestub ühel pildil näha välja musklites ning sale, figureerides viis tundi hiljem tehtud fotodel aga õllekõhuga. Kiire muutus pesulauast õllekõhuks näitab väga hästi ära, kuidas kaamerat on võimalik manipuleerida.

Fotodel saledamana näimiseks ei pinguta üksnes naised, kes peavad dieeti oma parema tervise kiuste. Paar aastat tagasi avaldas tuntud meesmodell Daniel Martin, kuidas eriti saledate pildite tegemine käib. Ta rääkis, et meesmodellid peavad tulema pildistamisele nälginutena, et näeksid välja nii saledad kui võimalik. Paljud modellid on seejärel Martini andmetel füüsiliselt nii läbi, et neil on raskusi püsti seismise või rääkimisega.

Daniel Martini sõi nädal enne pildistamist võimalikult vähe ja üksnes süsivesikutevaba toitu, et oma kõhulihaseid esile tuua. Pildistamisele eelneva 48 tunni jooksul sõi ta aga võimalikult palju süsivesikuid, täpsemalt pastat, et lihased muutuksid pundunuks. Ööl enne fotosessiooni tuleb aga juua alkoholi - Martini puhul veini, mille joomist tuleb jätkata hommikul peale tõusmist. Hommikusöögiks tuleb kõrvale süüa kummikomme, sest alkohol koos suhkruga imeb kehast viimse vedeliku, nii et kõhulihased veelgi paremini esile saaksid tulla. Täiuslikud lihased ei säili aga eriti kaua ning seepärast peavad modellid iluideaalide nimel sageli kõrget hinda maksma.

Vaata kindlasti videot, mis asja piltlikult selgeks teeb.

Allikas: http://nyttigt.eu

loe ja kommenteeri